mcgalip' Alıntı:çok güzel bi anlatım olmuş.o resimler,anlattığınız detaylar sayesinde sanki bende seninle sanayideymişim gibi hissettim.çok emek verdiğin belli allah kazasıs belasız kullanmanı nasip etsin hemşerim.
mcgalip' Alıntı:hayırlısı olsun ...inşaallah bizden birine gider,değerini bilene iyi satışlar.
mcgalip' Alıntı:evet bende ankara dayım ve şu anda seninki gibi bir karakaçanım olsun isterdim ama ne yazıkki tamamen duygusal sebeplerden dolayı sadece bakıyorum.
valla beni çok onurize ettin gerçek ten tanışmak ve beraber gezmek isterim.ayrıca iyi bir pilot ve co. pilotumdur.istersen özeldende görüşebiliriz..impeesa' Alıntı:Umarım kısa sürede sizinde olur, bizim tayfa toplandığında sizide bekleriz. İlla karakaçana gerek yok, i co-pilota gerek oluyor, yoruldukça şöför değişimleride yapılıyor. Bizim Karakaçanlarmız sizinde karakaçanınız. Saygılar.
gencturk' Alıntı:impeesa abi sprel taşıyla kesm yaparken kıvılcımlar cama gelmedimi camı yakıyor ve notkalar halınde çapaklar bırakıyor camda ben normalde kaynak işleriyle uğraşıyorum dikkatimi çekti
mcgalip' Alıntı:valla beni çok onurize ettin gerçek ten tanışmak ve beraber gezmek isterim.ayrıca iyi bir pilot ve co. pilotumdur.istersen özeldende görüşebiliriz..