Karakaçanım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan impeesa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,490
Ynt: Karakaçanım :smiley:

çok güzel bi anlatım olmuş.o resimler,anlattığınız detaylar sayesinde sanki bende seninle sanayideymişim gibi hissettim.çok emek verdiğin belli allah kazasıs belasız kullanmanı nasip etsin hemşerim.

Etiketler

mcgalip' Alıntı:
çok güzel bi anlatım olmuş.o resimler,anlattığınız detaylar sayesinde sanki bende seninle sanayideymişim gibi hissettim.çok emek verdiğin belli allah kazasıs belasız kullanmanı nasip etsin hemşerim.

Teşekkür ederim Ali bey; evet uğraştık ve muradımıza erdik. Niva tutkusu işte, yaptırıyor herşeyi :smiley: Görüşmek dileği ile. Saygılar.

Karakaçana şnorkelinide ekledik, daha rahat nefes aldığını hemen belli etti, rampada yığılmaların bitmesi bir kenara vites ister oldu :smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

snorkell (2).jpg

snorkell (4).jpg

snorkell (5).jpg

snorkell (14).jpg

19052011491.jpg

evet bende ankara dayım ve şu anda seninki gibi bir karakaçanım olsun isterdim ama ne yazıkki tamamen duygusal sebeplerden dolayı sadece bakıyorum.

mcgalip' Alıntı:
evet bende ankara dayım ve şu anda seninki gibi bir karakaçanım olsun isterdim ama ne yazıkki tamamen duygusal sebeplerden dolayı sadece bakıyorum.

Umarım kısa sürede sizinde olur, bizim tayfa toplandığında sizide bekleriz. İlla karakaçana gerek yok, i co-pilota gerek oluyor, yoruldukça şöför değişimleride yapılıyor. Bizim Karakaçanlarmız sizinde karakaçanınız. Saygılar.

impeesa' Alıntı:
Umarım kısa sürede sizinde olur, bizim tayfa toplandığında sizide bekleriz. İlla karakaçana gerek yok, i co-pilota gerek oluyor, yoruldukça şöför değişimleride yapılıyor. Bizim Karakaçanlarmız sizinde karakaçanınız. Saygılar.
valla beni çok onurize ettin gerçek ten tanışmak ve beraber gezmek isterim.ayrıca iyi bir pilot ve co. pilotumdur.istersen özeldende görüşebiliriz..

impeesa abi sprel taşıyla kesm yaparken kıvılcımlar cama gelmedimi camı yakıyor ve notkalar halınde çapaklar bırakıyor camda ben normalde kaynak işleriyle uğraşıyorum dikkatimi çekti

gencturk' Alıntı:
impeesa abi sprel taşıyla kesm yaparken kıvılcımlar cama gelmedimi camı yakıyor ve notkalar halınde çapaklar bırakıyor camda ben normalde kaynak işleriyle uğraşıyorum dikkatimi çekti

evet haklısın Gençtürk ; benimde aklıma geldi ama önlem almadan kestik, camda çok hafif deformasyon oldu ama belli belirsiz.

mcgalip' Alıntı:
valla beni çok onurize ettin gerçek ten tanışmak ve beraber gezmek isterim.ayrıca iyi bir pilot ve co. pilotumdur.istersen özeldende görüşebiliriz..

Büyük bir zevkle gezeriz, ben memnun olurum. ayrıca nivatr.com adresi ortak buluşma noktamız. Ankara Tayfası başlığına yazın herkes sıcak kanlıdır ve toplantılarda sizi aramızda görmek isteyecektir. Saygılar.

Geçen hafta sonu Türkiye Off Road Şampiyonası 3. ayak yarışının yapılacağı Balıkpınar / Gölbaşı pistini bir kolaçan ettik Karakaçanla :smiley:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Balıkpınar (2).jpg

Balıkpınar (4).jpg

Balıkpınar (41).jpg

Balıkpınar (43).jpg

Karakaçan001.jpg

çok iyi etmişsiniz.hani hiç haber vermediniz,bi de ben görseydim pisti.şaka bi kenara yarış ne zaman banada bilgi verirsen izlemeyi çok isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR