Engin karalar
Herşey Kontrol Altında
Ynt: Karakaçanım
Tekrar Merhaba ;
Sorunu çözdüm teşekkür ederim ;D
Tekrar Merhaba ;
Engin karalar' Alıntı:Tekrar Merhaba ;
ertokus' Alıntı:Ben de 10 gün önce Lada Niva sahibi oldum ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu şimdi sizin yaptığınız işlemlere bakarak biraz moralim düzeldi ama bu işlemlerin toplam maliyeti ne oldu sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim? Benim nivam 95 model karburatörlü araçta çok çok fazla titreme oluyor yolda giderken yanınızdaki ile rahat konuşamıyorsunuz bile arazi şanzımanı öyle titriyor ki sanki vitesler yerinden çıkıp gidicek sabahları ise tam bir ölüm benim için araç rölantide stop ediyor kırmızı ışıklarda bir ayağım depriyajda bir ayağım gazda bir elim el freninde güreşip duruyorum. Ayaklarında Goodyear wrangler s4 235/70R10 lastikler var geniş tabanlı ok144 almayı düşünüyorum çünkü direksiyon hiç dönmüyor. Üçünçü viteste ayağımı gazdan çektiğimde öyle titriyorki gaz pedalı bile acayip sallanıyor. Ama aslında arabamı seviyorum ve iyileştirmek için uğraşmak da istiyorum öncelikle neler yapmam gerekir bunları yazarsanız çok sevinirim. Bu arada ben ıspartadayım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.
merkur33' Alıntı:Aracınız hayırlı uğurlu olsun karakaçan güzel görünüyor