Karakaçanım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan impeesa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,488
Ynt: Karakaçanım :smiley:

http://www.paintman.co.uk/paint-colour-chart-90-110.html

güzel seçenekler var burada.

arizona tan rengi fena değil, marjinal duruyor.

renk.jpg

Etiketler

impeesa' Alıntı:
En nihayetinde bir Nivamız oldu, bir hayli görsel ve teknik yeniliklerle, farklılıklarla karşınızda olacağız. Planlama ve çizim aşamasındayız.

hayırlı ugurlu olsun arkadaşım allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmeyi nasip eder işallah

Karadeniz Otoyolu' Alıntı:
İmpeesa lastiklerin ebatlarını hesapladınız mı? Kaç yapmayı düşünüyorsunuz?

Henüz lastik markasına karar veremedik, OK 144, İnsa Turbo Special, Bfg Goodrich ve Federal Couragia MT arasından seçim yapmamız icap ediyor. Henüz yükseltme de (muhtemelen 8-10 cm) muallakta olduğu için karar verebilmiş değiliz. Değerli yorumlarınıza açığız.

impeesa' Alıntı:
Henüz lastik markasına karar veremedik, OK 144, İnsa Turbo Special, Bfg Goodrich ve Federal Couragia MT arasından seçim yapmamız icap ediyor. Henüz yükseltme de (muhtemelen 8-10 cm) muallakta olduğu için karar verebilmiş değiliz. Değerli yorumlarınıza açığız.

standart halinden yükseltme olduğu zaman haliyle lastik ebadıda büyüyecek yoksa çamurlukları doldurmayan küçük lastikler aracınızı leylek misali bir hal aldırır...

ben şuan birtakım ok 144 lastiğim olmasına rağmen ve aracımda 205 70-16 yazlıklarım olmasına rağmen federal mt 205 80 16 almayı düşünmekteyim...
yükseltme uygylamasından sonra mutlaka offsetli jant kullanmalısınız...
yükseltmeyi yaparken mutlaka ön difransiyeli kasıntıya getirmemeniz gerek gereken tedbirleri almalısınız.....
saygılar

sevgili arkadaşlar bende bir niva almayı düşünüyorum,yeterince niva ile ilgili bilgim yok mesala off-road için düzenlenmiş bir niva ile şehir içinde ve şehirler arası yol gidilirmi.?sakıncaları varmıdır varsa neler gibi .yazarsanız çok sevinirim gerçekten yeni başlayan ve lada niva bilgi yoksunuyum.şimdiden teşekkür ederim.
aracını yeni alan arkadaşa kazasız belasız günler diliyorum.

ysfarif' Alıntı:
sevgili arkadaşlar bende bir niva almayı düşünüyorum,yeterince niva ile ilgili bilgim yok mesala off-road için düzenlenmiş bir niva ile şehir içinde ve şehirler arası yol gidilirmi.?sakıncaları varmıdır varsa neler gibi .yazarsanız çok sevinirim gerçekten yeni başlayan ve lada niva bilgi yoksunuyum.şimdiden teşekkür ederim.
aracını yeni alan arkadaşa kazasız belasız günler diliyorum.

Şehir içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz ama ş.arası size pek konfor sunmayacaktır, yavaşlığı da cabası tabi.
Ayrıca yükseltme yapacak olursanız çok dikkatli olmanız gerekecek...

Caspian Tiger' Alıntı:
Şehir içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz ama ş.arası size pek konfor sunmayacaktır, yavaşlığı da cabası tabi.
Ayrıca yükseltme yapacak olursanız çok dikkatli olmanız gerekecek...

Yükseltmedeki dikkat konusundan bahsettiğiniz virajlardaki devrilme öyle değil mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri