Karagöl ve Sonbaharın Renkleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,946

jargondeath

Kamp II
Yer
ANKARA
Sistemi gereksiz meşkul etmemek için doğa gezileri başlığı altına açtığım konu başlığını yorumlar neticesinde sizlerede sunmak istedim. Sevgiler saygılar sunarım.

Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17934.0

Ynt: Karagöl ve Sonbaharın Renkleri

Fatih Bey, elinize sağlık. Çok uzun zaman önce gitmiştim Işık Dağı tarafına ama şimdi nasıl gidildiğini bile hatırlamıyorum. Bana yardımcı olup kısa bir yol tarifi verebilir misniz? Koordinatlar varsa, wikimapia'dan da bulabilirim. Teşekkürler.

Üstadım selamlar sevgiler. İlk ulaşılması gereken nokta Çubuk ilçesi sonrasında map.google.com danda faydalanabilirsiniz. sorular oluşursa gene elimden geldiğinçe yardımcı olmaya çalışırım. Kötü Fotoğraflanması zor bir mekandı umarım beyenmissinizdir fotoğrafları. Yol yer yer çalışmalar sebebiyle sorunlu ( çakıl ve asfalt birleşmemiş ). Offroad tarzı bir araç tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim. 

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=tr&geocode=&q=karag%C3%B6l+%C3%A7ubuk&sll=40.356192,31.926677&sspn=0.008307,0.019226&g=karag%C3%B6l+ankara&ie=UTF8&ll=40.411462,32.912003&spn=0.00415,0.01369&t=h&z=17

Ne olur kusuruma bakmayın ben size hemen Fatih bey diye yazdım ama isminiz Fatih değil galiba. Fotoğraflarınızı çok beğendim ve bakar bakmaz bende ufak bir doğa gezisi yapma isteği uyandırdı. Dağcılıkla ilgilendiğim zamanlarda Işık Dağı'na eğitimler için giderdik, çok özlemişim. Yolu falan unutmuş olmak da canımı sıktı. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Ne demek Boğaç üstadım adım fatih doğru söylemessiniz. ne yaptık efendim. Umarım yardımcı olmuştur.

Nerden geliceksiniz ? Ne zaman düşünüyorsunuz bu geziyi ?

Amacına ulaşması beni sevindirdi.( '' Doğa gezisi yapma isteği uyandırdı. '' demissiniz ondan dolayı )

Fatih Bey, benden pek hayır yok aslında. Biliyorsunuz işte, hafta sonu olunca herkes yorgun olur, tembellik ağır basar falan işte. Bir şekilde bunu kırıp da kendimizi evden dışarı atabilirsek, sanırım ilk baharda böyle bir hafta sonu kampı yapabiliriz. Yakın zamanda olabileceğini pek sanmıyorum. Keşke her hafta sonu yapabilsek böyle şeyleri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR