karadeniz yaylalarında kamp ve piknik gezilerimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,474

omnitemporal

MURAT ERDOĞAN
karadeniz yaylalarında yaptığımız kamp ve piknik etkinliklerinin fotoğraflarını paylaşmak istiyorum,herkese bol ve mutlu geziler,fotoğrafları değerli arkadaşım Dr.Bülent Hakan ALTUNCU çekmiştir,buradan eline sağlık demek istiyorum

28140_389297354937_5730828_n.jpg

28524_399832969937_2294621_n.jpg

41343_430320899937_3354603_n.jpg

46195_10151247605314938_461162593_n.jpg

58476_430320734937_7776347_n (1).jpg

Ynt: karadeniz yaylalarında kamp ve piknik gezilerimiz

Güzel bir gezi olmuş. Ayrıca fotoğraflarda doğanın güzelliklerini yansıtmış. Çekenin ellerine sağlık. 4. fotoğrafın neresi olduğunu söyleyebilirseniz sevinirim.

İyi günler
Sy Erdoğan
Çok güzel bir gezi olmuş,paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan

Belonni' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuş. Ayrıca fotoğraflarda doğanın güzelliklerini yansıtmış. Çekenin ellerine sağlık. 4. fotoğrafın neresi olduğunu söyleyebilirseniz sevinirim.
teşekkürler,orası artvin borçka karagöl

Merhabalar,
Doktor, iyiki bizim tarafa gitmişsin be varmı ötesi.
Bol bol fotoğraf koyunda ben ve benim gibiler hasret gidersin.
Güzel gezi olmuş, güzel fotoğraflarda eşsiz güzellikle rgördüm ellerinize sağlık. Bir arada bizim yaylaya gidin SİSDAĞI'na.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık, devamını bekleriz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

gerçekten karadenizin doğası bir harika,herkesin görmesi lazım

kartpostallar fotoşopla oynanmış fotoğraflardan yapılıyor sanırım,bunlar tamamen doğal fotoğraflar ve tıpkı kartpostal gibi olmuş,karadeniz yaylaları böyle işte fotoşoplanmış gibi.. :smiley:

Merhabalar,
Cavid hocam, siz ülkemizin coğrafi yapısını iyi bilirsiniz, hemde çok iyi.
Ülkemizin heryeri çok güzel fakat benim memleketim gerçekten kartpostalları kıskandıracak güzelliklere sahip.
Gerçi benim ülkemin her santimi aynı güzellikte.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

harika fotolar özellikle uzungölü yukardan gören foto ve soğanlı geçidi fotosu muthiş ellerinize sağlık

Ynt: Karadeniz Yaylalarında Kamp Ve Piknik Gezilerimiz

Selamlar,

Çok yakında ( 15 Haziran' da) Trabzon ve Rize bölgelerinde kamp yapacağız inşaallah. Gördüğüm kadarıyla en yakın zamanda bahsi geçen bölgede siz konaklamışsınız. Fotograflar müthiş güzeldi ellerinize sağlık.. Neler tavsiye edersiniz bana?

Şİmdiden teşekkürler.

Saygılar..

HS

omnitemporal' Alıntı:
kartpostallar fotoşopla oynanmış fotoğraflardan yapılıyor sanırım,bunlar tamamen doğal fotoğraflar ve tıpkı kartpostal gibi olmuş,karadeniz yaylaları böyle işte fotoşoplanmış gibi.. :smiley:

Murat hocam, muhteşem görüntüler.
Fotoşop ile oynansa fotografın bir yerlerinde mutlaka hatalar oluyor, belli ediyor yani fotoşop ile uğraşılsa bile böylesine mükemmel olamaz herhalde diyorum ;)
En yakın zamanda, ilk fırsatta Karadeniz gezisi farz oldu :smiley:
Selamlar.

HALİL EFE ÖZLEM' Alıntı:
Selamlar,

Çok yakında ( 15 Haziran' da) Trabzon ve Rize bölgelerinde kamp yapacağız inşaallah. Gördüğüm kadarıyla en yakın zamanda bahsi geçen bölgede siz konaklamışsınız. Fotograflar müthiş güzeldi ellerinize sağlık.. Neler tavsiye edersiniz bana?

Şİmdiden teşekkürler.

Saygılar..

HS
trabzonun batısında mersin plajında kamp yapılabilir,uzungöl de muhtelif kamp alanları var,maçka tarafında sümela ya giderken birkaç tane camping var,ayder yaylasında kamp yapılabilir,artvin birde borçka karagöl,bunları öneririm

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR