creym
Yeni Üye
Herkese merhaba, ne zamandır hayallerini kurduğum karadeniz turuna bu ay sonu tek başıma çıkıyorum şu anda ekipmanlarımı toparlıyorum yola sakaryadan çıkıyorum ve rizeden erzincana geçerek sonlandırıcam erzincanda THK nın paraşüt eğitimine katılıcam ikisini birlikte yapmak ve güzel bi yaz geçirmek istiyorum. Tahminimce 8 gün sürecek, yolu motorsikletle alıcam, Türkiye köy yerleşimi çok sık olan bir memleket onun için pek aksilik çıkıcağını düşünmüyorum fakat ormandan çıkmayı düşünmüyorum, yani kamp yerlerim genelde akarsu kenarları olucak diye planlıyorum, daha öncede birçok kamp tecrübem oldu fakat korunaklı yerlerdeydi hernekadar korkusuzz olduğumu söylesemde gece ormanda tek başımayken ve bir çadırda kapalıyken öyle olmadığımın farkına varmıştım bu sefer budurumu aşacağıma inanıyorum, siz arkadaşlarımın benimle tecrübelerini paylaşabilicceğini umuyorum Bu yolculukta başıma ne gelebilir doğal yaşamla başım derde girebilirmi yaban canlıları çadırdan nasıl uzak tutabilirim (ateş yakmak dışında) değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim hoşçakalın