Karadeniz Turu için uyarılarınızı rica ediyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan creym Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,691

creym

Yeni Üye
Herkese merhaba, ne zamandır hayallerini kurduğum karadeniz turuna bu ay sonu tek başıma çıkıyorum şu anda ekipmanlarımı toparlıyorum yola sakaryadan çıkıyorum ve rizeden erzincana geçerek sonlandırıcam erzincanda THK nın paraşüt eğitimine katılıcam ikisini birlikte yapmak ve güzel bi yaz geçirmek istiyorum. Tahminimce 8 gün sürecek, yolu motorsikletle alıcam, Türkiye köy yerleşimi çok sık olan bir memleket onun için pek aksilik çıkıcağını düşünmüyorum fakat ormandan çıkmayı düşünmüyorum, yani kamp yerlerim genelde akarsu kenarları olucak diye planlıyorum, daha öncede birçok kamp tecrübem oldu fakat korunaklı yerlerdeydi hernekadar korkusuzz olduğumu söylesemde gece ormanda tek başımayken ve bir çadırda kapalıyken öyle olmadığımın farkına varmıştım bu sefer budurumu aşacağıma inanıyorum, siz arkadaşlarımın benimle tecrübelerini paylaşabilicceğini umuyorum Bu yolculukta başıma ne gelebilir doğal yaşamla başım derde girebilirmi yaban canlıları çadırdan nasıl uzak tutabilirim (ateş yakmak dışında) değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim hoşçakalın :smiley:

Etiketler
Ynt: Karadeniz Turu için uyarılarınızı rica ediyorum

ayı,domuz
sahibi olan gıcık köpek başlıca hayvan tehditleri
karadeniz insanı sıcak kanlıdır ondan zarar geleceğini sanmıyorum belki gençler?
+hava nın ne zaman ne olacağı belli olmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.