[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Ardahan üzerinden Şavşatın biraz üstündeki Sahara Milli parkı alanına çadır kuruyoruz.
[attachment=4][attachment=5]
Şavşat yaylaları,
[attachment=1][attachment=2]
Şavşat
[attachment=3]
Rotamız Artvin üzerinden Macahel
[attachment=4]
Yeni yapılan baraj ve buna bağlı yol inşaatları,
[attachment=5]
Macahele gece iniyoruz.
Tema vakfının Konukevi var.Orda yer ayırtan bir grup motosikletli havanın yağışlı olması nedeni ile Macahale ulaşamayınca rezervasyonlarını telefonla iptal etmişler.
Onların yerine biz konaklıyoruz.
[attachment=1]
Çok güzel bir ahşap cami var,
[attachment=2][attachment=3][attachment=4]
o avizeler orda olmasada olurdu herhalde,
[attachment=5]
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Maral şelalesini görmeye gidiyoruz.
Salih amca şelalenin girişinde çay ocağı işletiyor.
[attachment=4]
Salih amca 75 yaşında ,8 kardeşlermiş ,6 kadeşini kaybetmiş, kendi de azrailden saklanmak için ordaymış.
Eğer gelirse masanın altınada saklanacakmış :-[
[attachment=5]
Gecenin bu saatinde sahura kalkmışken site yi ziyaret edeyim demiştim bu ne güzellikler Arif bey valla ne diyeceğimi bilmiyorum bukadar güzel anlatım ve resimler süper herTürk insanının hayalidir Karadeniz turu yapmak benim ve eşiminde olduğu gibi inşallah uygun zamanı bekliyoruz daha yaşımız genç 33 yaşındayım allah bana da enkısa zamanda nasip eder bilmem bende sizin gibi böylesine güzel resimler ve anlatım yapabilecekmiyim bu güzel sitemizin üyelerine yani Gezenbilir ailesine
çok güzel bir gezi olmuş.imrenmemek elde değil.
her yıl uzungöl ve ayder yaylalarına gidiyorum ama hep macahel tarafından dönüş yapmak istedim.nasip olmadı.
bu seneki gezimde sizden esinlenerek o bölgelerede gitmeyi düşünüyorum.paylaşım için teşekkürler.sizleri erzincanada bekleriz.
buradada çok güzel gezi planı yapabilirsiniz.yardımcı olabiliriz.
Arif bey mükemmel bir gezi olmuş,Bende ileride böyle gezi planı yapmak istiyorum bu gezinizde bizlere ilham verdi.Paylaşım için teşekkürler.Öğrenmek istediğim bu geziyi daha önce planlayarakmı yaptınız yoksa günlük kararlamı devam ettirdiğiniz.