Karaburun Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mseref Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,633

mseref

Kamp III
Yer
İzmir
Eylül sonlarında Karaburun'a birkaç günlüğüne bir kaçamak yaptık.
Karaburun İzmir'in İlçesi olup; hayvancılık,Zeytin,Balık ve Nergiz'i ile geçimini sağlayan küçük ve şirin bir ilçedir.

P1050601.jpg

P1050736.jpg

P1050737.jpg

P1050746.jpg

Etiketler
Ynt: Karaburun Gezimiz

Merhaba Esinti35
Güzel bir gezi olmuşa benzer karaburunda şirin biryer gibi gözüküyor rotamıza orasıda girdi gibi biraz daha bilgi ve foto verirseniz seviniriz.paylaşım için teşekkürler

Şeref bey merhaba .Öncelikle nasılsınız?Karaburun şirin bir ilçe ve sessiz enekli cenneti.Benimde miyetim var bi hafta sonu gezi ve konaklamalı olarak .Paylaşımınız için teşekkürler.SEVGİ ve SAYGILAR.

Şeref Bey,Karaburun neredeyse dibinizde, çok yakınsınız desek daha doğru olur. Ama gezi bu,beş dakikalık yol da olsa, gezmek gezmektir.

İzmir'de sık görüştüğümüz arkadaşların sayısı giderek artıyor, sizi de aramızda görmek isteriz. Hatta Metin Bey ile de konuşalım ''Birgün ansızın gelebiliriz''.

Selamlar, sevgiler.

Merhaba Metin bey,
Biliyorsunuzki ben Mordoğan'da yaşıyorum. Yani Karaburun'un Beldesinde buraları gerçekten sakin ve tam bir emekli yeridir. Bu taraflara gelirseniz bize uğramadan geçmeyin bir çayımız,kahvemiz vardır.
Saygılarımla..

Şeref

Sayın Efef (Faruk bey),

Karaburun şirin bir ilçedir. Bende bu ilçenin Beldesi olan Mordoğan'da yaşıyorum. Sizin için resimlerimin içerisinden seçtiğim birkaç Mordoğan ve Karaburun'un resimlerini gönderiyorum. Umarım sizleri buralarda görebiliriz. Saygılarımla..

Şeref Güçlü

Karaburun 1.jpg

Karaburun 2.jpg

Karaburun 3.jpg

Mordoğan 1.jpg

Mordoğan 2.jpg

Sayın Salih 35, Güzel dilekleriniz için teşekkür eder, sizlerinde gezi anılarınızı okumak ve resimlerinizi görmek isteriz.
Saygılarımla..

Şeref

Teşekkürler ...Sn= esinti 35 Ben kardeşim serkan güranç.,metin bey ve derindeniz ile birlikte hareket ediyoruz... iyi akşamlar size...Hatırlarsanız foça gezimiz oldu.birlikte

Esinti35' Alıntı:
Merhaba Metin bey,
Biliyorsunuzki ben Mordoğan'da yaşıyorum. Yani Karaburun'un Beldesinde buraları gerçekten sakin ve tam bir emekli yeridir. Bu taraflara gelirseniz bize uğramadan geçmeyin bir çayımız,kahvemiz vardır.
Saygılarımla..

Şeref

18 ay içinde benim de taşınmayı düşündüğüm lokasyon.
Eski Foça
Mordoğan
Karaburun
Seferhisar
Ayvalık
edremit

bu konuda öneri ve tehditleri - riskleri içeren her türlü bilgiye açığım.

nejat ural' Alıntı:
18 ay içinde benim de taşınmayı düşündüğüm lokasyon.
Eski Foça
Mordoğan
Karaburun
Seferhisar
Ayvalık
edremit

bu konuda öneri ve tehditleri - riskleri içeren her türlü bilgiye açığım.

Nejat Bey, yeni bir başlık açsanız; tartışılması açısından daha iyi olmaz mı? Burada, kaynar gider yoksa bu konu...

Cavid Sezen

merhaba oşeref bey karabuurn geçen yıl bizim kabusumuz oldu :D aracımız bozuldu tam o burunu döndük askeri bi bölge var orda bilirmisiniz bilmem tam orda 3.5 attık. ne üdüğü belirsiz kişilerce çaktırmadan arandık :D felan gergin bi zamandı ama bol bol foto çektik bizde çok güzel bi yer
mordoğanda nerdesiniz
adnan melahat yılmaz çiftini tanırmısınız öğretmen emeklisi ikiside.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR