Kando, Off-Road ve Gece Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (27-28 Haziran 2009)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,021

Etiketler
Ynt: Kando, Off-Road ve Gece Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (27-28 Haziran 2009)

KANDO = İlk seferde hissedilen heyecanı her defasında yaşamak.
Biz, aslen Japonca olan bu kelimeyi Nallıhan’a bağlı Davutoğlan köyünün batısındaki o muhteşem doğa harikası bölge için kullanıyoruz.
Çünkü buraya her gidişimizde ilk günkü duyguları tekrar yaşıyoruz. Bu sene nisan ayı içerisinde pedal çevirmek için gittiğimiz KANDO ya bu kez önce gündüz saatlerinde off-road sonrada akşam karanlığında uzunca bir gece yürüyüşü ve kamp yapmak için gidiyoruz.
27 Haziran cumartesi günü saat 16.00 da Beypazarı na 25 km. batıda bulunan Çayırhan beldesinde toplanıyoruz. Buradan kısa bir Kuş Cenneti fotoğraf molasından sonra KANDO bölgesine geçeceğiz. Dairesel bir alan içinde yaklaşık 3 saat süren heyecanlı bir off-road etkinliğinden sonra kamp alanına geçip yemek yenecek. Off-road aracı olmayan arkadaşlarımız iki çeker araçları ile etkinliğe gelip parkur içinde seyirci ve yardımcı olarak faaliyette bulunabilirler. Yemek sonrasında tüm arkadaşlarımızla birlikte fener kullanarak engebeli arazi üzerinde yaklaşık 6 km. sürecek bir gece yürüyüşü yapacağız.
Pazar sabahı güneşle birlikte kalkıp gün doğuşu fotoğrafları çekmek istiyoruz. Bu etkinlikten sonra kahvaltı yapıp sıcak hava baskısına maruz kalmadan etkinliği bitirip döneceğiz.
 

Ynt: Kando, Off-Road ve Gece Yürüyüşü Etkinliği Duyurusu (27-28 Haziran 2009)

Geçen hafta bazı özel sebeplerden dolayı kaçırdığım ve pangeaofroad.org sitesinden resimlerine ve dataylarına bakmakla yetindiğim Ayı Kanyonu etkinliğinden sonra benim içinde ilk gözağrım olan Kando ya kesin gelicem. Aracım 4x4 değil ama orada bulunmak bile yetecektir.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,252
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst