Kamplar için Tente İşi Tamamdır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xizcix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,768

xizcix

Ana Kamp
15 TL çok amaçlı gri branda 3mx3m (TEKZEN ) , ayak olarak 2 Ad teleskopik sap 13 TL ( İSTOÇ Top. Sit.) Toplam 28 TL... teleskopik sapın kapalı hali 110 cm açıldığı zaman 2m yi geçiyor...çok amaçlı brandayı herkes biliyodur ama teleskopik sapın fikri hakkı bana ait :smiley: hem hafif hemde çok az yer kaplıyor, pratik ve işlevsel .. Sizlerle paylaşayım istedim..

518 (1).jpg

Etiketler

Ynt: Kamplar için Tente İşi Tamamdır

Gergi için ip değilde metre hesabı satılan portbagaj lastiklerinden kullanırsanız rüzgarda ve brandayı gerdirmede daha iyi sonuç alır yırtılmaya neden olan şoklarıda absorbe edersiniz

[attachment=1]

Fotoğraf0599.jpg

Lastiklerin çeşitli çapta olanları mevcut uygun olan hangisi ise brandanızın ağırlığı ve alabileceği rüzgarı hesaplayarak seçebilirsiniz kolay gelsin

xizcix' Alıntı:
15 TL çok amaçlı gri branda 3mx3m (TEKZEN ) , ayak olarak 2 Ad teleskopik sap 13 TL ( İSTOÇ Top. Sit.) Toplam 28 TL... teleskopik sapın kapalı hali 110 cm açıldığı zaman 2m yi geçiyor...çok amaçlı brandayı herkes biliyodur ama teleskopik sapın fikri hakkı bana ait :smiley: hem hafif hemde çok az yer kaplıyor, pratik ve işlevsel .. Sizlerle paylaşayım istedim..

harıka olmus su teleskopik sap tekzende mevcutmu

Bu arada geçen decathlon a gittim. Bunu hazır halde satıyorlar.
Bilgilerinize.
Ama biraz pahalı sanırım 60 Tl diye hatırlıyorum.

BOBO' Alıntı:
Bu arada geçen decathlon a gittim. Bunu hazır halde satıyorlar.
Bilgilerinize.
Ama biraz pahalı sanırım 60 Tl diye hatırlıyorum.

O tarp çok güzel, bence değer 60 TL'ye. Daha ucuza mal etmek isteyen brandacılara da bakabilir. Metresi 6-7 liraya iş görecek seviyede su geçirmez kumaşlar var. Ankara Ulus'ta Denizciler Caddesi ve Adnan Saygun Caddesi'nin kesiştiği noktada birkaç tane yanyana var brandacı.

Tekzen de yok...istoçta buldum....temizlik malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin..

Çaylak:)' Alıntı:
Bu tam olarak ne işe yarıyor?

Valla başkasını bilmem ama ben kamp ve balığa gittiğimde güneş ve yağmurdan korunmak ve altına ıslanacak şeyleri koymak için kullanıyorum
Yağmurda altında oturmak çok keyiflidir.

telespobik çubuklar sanırım badanacı fırça sapı değil mi? ben de böyle amaçlı kullanmak için almak istemiştim. Birincisi 2 ucu da plastik saplı, yere saplamak güç, koçtaş da görmüştüm. Tanesi 40-50 binlara gibiydi pahalı bulmuştum. Dechatlonun ürünü çok güzel, saplar teleskobik ve ucları çadır kazığı gibi demir var, yere saplanabiliyor. 2 direk 2 baton veriyorlar set içinde.

Zamanında bu mecrada ( TENTE KONUSUNDA TERCİHLERİNİZ ) konuyla ilgili başlık açtık kimse bize Decathlonda var git al demedi...bizde böyle bir çözüm ürettik...daha sonra dacatlon sitesini tesadüf bulduk orda dediğiniz tarpı gördüm hemen gidip aldım...ayrıca beninkinin içinde baton filan yok, iki tane direk var...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.