Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden YapılanmaAhmet Bey,Öncelikle yazdıklarınızı asla yanlış anlamadığımı belirtmek isterim. Gerçekten insan konuşurken kullandığı kelimelere ton verebildiği için yanlış anlaşma daha az oluyor. Oysa yazınca bu çok zorlaşıyor. İlk defa bir foruma üye olup tanımadığım insanlarla iletişim kurmaya çalıştığım için bunu yeni farkettim.Ben gerçekten "tek geçmek" in anlamını bilmiyordum. Sayenizde öğrendim. Öğrenmenin yaşı yok ya... Ne kadar doğru. Sadece merakımdan sormuştum. Yoksa kırılmak/alınmak filan aklıma bile gelmedi.Siz kendinizi gayet iyi ifade eden birisiniz bence. Benim "tek geçmek" konusundaki bilgisizliğime ve merakıma verin. At yarışlarına gitmediğime göre diyorum ki keşke Mustafa Sandal dinleyen biri olsaydım. Pembe rengin anlamını biliyorum. Çok da güzel duruyor listede :Bence anlaştık Sevgiler.
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
Ahmet Bey,
Öncelikle yazdıklarınızı asla yanlış anlamadığımı belirtmek isterim. Gerçekten insan konuşurken kullandığı kelimelere ton verebildiği için yanlış anlaşma daha az oluyor. Oysa yazınca bu çok zorlaşıyor. İlk defa bir foruma üye olup tanımadığım insanlarla iletişim kurmaya çalıştığım için bunu yeni farkettim.
Ben gerçekten "tek geçmek" in anlamını bilmiyordum. Sayenizde öğrendim. Öğrenmenin yaşı yok ya... Ne kadar doğru. Sadece merakımdan sormuştum. Yoksa kırılmak/alınmak filan aklıma bile gelmedi.
Siz kendinizi gayet iyi ifade eden birisiniz bence. Benim "tek geçmek" konusundaki bilgisizliğime ve merakıma verin. At yarışlarına gitmediğime göre diyorum ki keşke Mustafa Sandal dinleyen biri olsaydım.
Pembe rengin anlamını biliyorum. Çok da güzel duruyor listede :
Bence anlaştık
Sevgiler.
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız