az once sitem ediyodun cevap vermiyolar vs simdi detayli yazmislar isime yaradi diosun,eski yazilarda zaten isine yariycam sormak isteyipte merak ettiginle ilgili birsuru yazi var,acele etmeden uzun uzjn okumak lazim eski konulara inmek lazimTonyMontana1912' Alıntı:Arkadaşlar detaylı şekilde yazmışlar, benimde işime yaradı teşekkürler..
oguzhan3434' Alıntı:az once sitem ediyodun cevap vermiyolar vs simdi detayli yazmislar isime yaradi diosun,eski yazilarda zaten isine yariycam sormak isteyipte merak ettiginle ilgili birsuru yazi var,acele etmeden uzun uzjn okumak lazim eski konulara inmek lazim
Sent from my iPhone using Tapatalk
uslubumda sikinti yok gayet normal. sitem ettigini sende soyluyosun ama suanki konuyla bi alakasi yok orda haklisin.zaten sitem etmeye gerek yok o sebeple yazdim bende.kimsenin on yargili yaklasicagini dusunmuyorum herkez bir zamanlar yeni uyeydi buraya uye olmakta ki amac zaTen bilgi paylasmak kimsenin bildigini esirgiycegini zannetmiyorum.forumda benim gordugum genelde offroad ve karavancilik konulari ilgi goruyor kamp 3. sirada gibi olmus bazi konulara cevap verilmemesi nu sebepten olabilirTonyMontana1912' Alıntı:Öncelikle cevap verme nezaketiniz için teşekkür ederim fakat keşke aynı nezaketi uslubunuzda da kullanabilseydiniz
Sitem ettiğim konu ile bu konunun ne alakası var onu da anlamış değilim. O tamamen genel bir durum. Tabikide işimize yarayan bilgiler oldumu teşekkürü her kullanıcının yazması gerekli bunun aksi şekilde algılanması ( az önce sitem şimdi detaylı yazmışlar gibi ) üzücü ve yeni bir üye için önyargılı bir durum.
Aylardır bu forumda bir çok konu okudum takip ettim, tabikide okumadığım onlarca konu vardır fakat eminim ki güncelliğini kaybetmiş konulardır. Sizde okumuşsunuzdur ki bir kaç kişinin yeni olduğu için cevap verilmediği yazılmış çizilmiş.
2014 yılındayız bir çok yeni yer açılıyor bir çok yer kapanıyor bir çok insan geziyor yeni yerler ögreniliyor keşfediliyor herkes hak verir ki güncel bir forum herzaman daha kullanışlıdır.
TonyMontana1912' Alıntı:Öncelikle cevap verme nezaketiniz için teşekkür ederim fakat keşke aynı nezaketi uslubunuzda da kullanabilseydiniz
Sitem ettiğim konu ile bu konunun ne alakası var onu da anlamış değilim. O tamamen genel bir durum. Tabikide işimize yarayan bilgiler oldumu teşekkürü her kullanıcının yazması gerekli bunun aksi şekilde algılanması ( az önce sitem şimdi detaylı yazmışlar gibi ) üzücü ve yeni bir üye için önyargılı bir durum.
Aylardır bu forumda bir çok konu okudum takip ettim, tabikide okumadığım onlarca konu vardır fakat eminim ki güncelliğini kaybetmiş konulardır. Sizde okumuşsunuzdur ki bir kaç kişinin yeni olduğu için cevap verilmediği yazılmış çizilmiş.
2014 yılındayız bir çok yeni yer açılıyor bir çok yer kapanıyor bir çok insan geziyor yeni yerler ögreniliyor keşfediliyor herkes hak verir ki güncel bir forum herzaman daha kullanışlıdır.