Kamp Yeri̇

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hayri63 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,828

hayri63

Ana Kamp
Merhaba Arkadaşlar:
13 temmuz - 20 temmuz tarihleri arasında,İstanbul dan yola çıkıp sırasıyla
Akçay
burhaniye
pelitköy
gömeç
Ayvalık
Dikili
İzmir
Çeşme'de
geziye çıkıyorum.Yukarıda belirtmiş olduğum güzergahlarda kamp yapabileceğim yerler nerelerdir.Ailem ile gideceğimden aile yeri olması önemli.
İlginize şimdi den teşekkürler.

Etiketler
kamp
Camp map turkey isimli aplikasyonu indirin , Türkiye'nin bir çok yerinde ki kamp yerleri harita üzerinde belirtilmiş ve ufak tefek bilgiler verilmekte. Git tuşuna bastığınız da ise Yandex yada haritalar tercihi ile size yol güzergahı çıkartıyor

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akçay Ören de Altin kamp, Ayvalik Cunda da Ada Kampı öneririz, birde Park4night uygulamasını indirerek ücretli ve ücretsiz geceleyebileceginiz yerleri görebilirsiniz. Iyi yolculuklar keyifli gezmeleriniz bol olsun.

SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kampçılıkta aile yeri diye bir saçmalık yoktur. Her yer herkes içindir. Birkaç tane kamp vardır sadece bekar insanlara ayrımcılık yaparlar. Onların da Turizm Bakanlığına düzenli şikayet edilerek önlenmesi gerekmektedir. Kamp kurallarına uyulan yerlerde insanların medeni durumları sıkıntı yapılmaz. Hepimiz insanız sonuçta.
Selamlar.

çok teşekkür ederim

Ben de bahsettiğiniz camp map turkey isimli aplikasyonu indireyim dedim fakat ios’ta böyle bir aplikasyon gözükmüyor, sadece android için olabilir mi?

Alternatif olarak ben “Doğaya Kaçış” “Kamp - Türkiye Kamp Yerleri” “Milli Parklar” ve “Outdoor Türkiye” gibi aplikasyonlar buldum.

Hakikaten bilmiyorum ben bunu Google Store dan indirdim !

Cunda da Ada kamp ücretleri bana çok abartılı geldi. Özellikle plaj kullanımı için alternatif yerler var mı yoksa sadece ücretli yerler mı mevcud.

1 Harizan da orada kamp atacağız kısmetse ! Ateş yakılmasına izin veriyorlar mı acaba ?

Tabiiki..cok guzeldir.umarim seversiniz..mehmetalan koyune gittiginizde feronia restorantin sopsoguk suyuna da girin.kader ablaya da selam soyleyin.iyi tatiller

Tabiiki..cok guzeldir.umarim seversiniz..mehmetalan koyune gittiginizde feronia restorantin sopsoguk suyuna da girin.kader ablaya da selam soyleyin.iyi tatiller
Çok teşekkür ediyorum,
Kader hnma da denk gelirsek de selamızı iletirim!!