Kamp Yeri Tavsiyeleriniz Nelerdir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 34snf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,087

34snf

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Daha önce hiç kamp deneyimim yok. o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.
2 kişiyiz. bir haftalık çadır kampı yapmak istiyoruz. aracımız yok dolayısıyla ulaşım sorunumuz var( yani bacaklarımız iyi ama kamp yeri merkezi yerden çok uzak olmasa iyi olur)
dediğim gibi daha önce hiç deneyimim olmadı. o yüzden gerekli malzemeleri de bana sayarsanız çok sevinirim. İstanbul da oturuyoruz.

1- kamp yeri önerileriniz ve detaylı ulaşım bilgileri
2- gerekli olabilecek malzemeler listesi
3- Doğayla baş başa kalabileceğimiz. nehir kenarına yakın olmasını çok isterim (balık tutmak için) ormanlık alan ve olursa deniz.
4- Kamping alanları olabildiği gibi kendi başımıza da çadır kurabileceğimiz yer de olabilir

Etiketler
Yürüyeceğinize göre hafif bir çadıra ihtiyacınız var. Çok konfor ve genişlik ararsanız ağır olacaktır. Sadece yazın ve alçak irtifada kamp yapmayacaksanız 0 derece civarı konfor değerine sahip bir tulum tavsiye ederim. Köpük bir mat da iş görür ama havalı matın rahatlığı bulunmaz tabi. Kamp yeri için ise araçsız gidilebilecek bir sürü yer var ancak İstanbul'dan biraz uzaklaşırsanız doğa güzelleşecektir ;)
Kadıköy Adrenalin mağazasına bekleriz, hem malzeme hem de kamp yeri konusunda yardımcı oluruz :smiley:

cevap için teşekkür ederim. ama ben asıl yer sıkıntısı çekiyorum. istanbuldan uzaklaşmaya hazırım. yeter ki doğa güzel olsun. :smiley:
biliyorum sitede bununla ilgili çok yer tavsiyesi var ama kafam karıştı. bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Diğer konuya yazdığımı aynen kopyalıyorum :smiley:

Rize üzerinden Çamlıhemşin'e oradan da Çat yaylasına ulaşabilirsiniz. Bölge pansiyonların ve bakkalın da olduğu su sıkıntısı olmayan bir yerdir. Minibüs her gün çalışıyor diye biliyorum. En kötü ihtimalle Zilkale köyüne çıkılır. Vadi boyunca her yer kamp için mükemmeldir. Fırtına vadisi eşsiz bir yerdir. Vadide bir noktayı anakamp yapıp (kondisyona bakar tabi) Palovit şelalesi, Gito yaylası, Pokut yaylası gezilebilir.

Biraz uzak ama yapacağınız her km ye değecek ;)

Deep' Alıntı:
Diğer konuya yazdığımı aynen kopyalıyorum :smiley:

Rize üzerinden Çamlıhemşin'e oradan da Çat yaylasına ulaşabilirsiniz. Bölge pansiyonların ve bakkalın da olduğu su sıkıntısı olmayan bir yerdir. Minibüs her gün çalışıyor diye biliyorum. En kötü ihtimalle Zilkale köyüne çıkılır. Vadi boyunca her yer kamp için mükemmeldir. Fırtına vadisi eşsiz bir yerdir. Vadide bir noktayı anakamp yapıp (kondisyona bakar tabi) Palovit şelalesi, Gito yaylası, Pokut yaylası gezilebilir.

Biraz uzak ama yapacağınız her km ye değecek ;)

Tşkürler hocam araştıracam buraları. bu önerilerinizden puanlama yaparsak en yüksek puanı neresi alır acaba..?

Ynt: Kamp Yeri Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Güzel bir hobi seçmişsin demek istemiyorum çünkü bu bir hayat tarzı aslında, devamını dilerim.. benim en büyük tavsiyem yanında bir kaç sefer e mahsus tecrübeli birini bulundur,

Ynt: Kamp Yeri Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Gittik ve geldik 8)

Gittiğimiz yerle ilgili detaylı anlatımım ve resimler bu konuda mevcuttur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88751.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR