Kamp Ve Arazİ İçİn Hangİsİnİ Almaliyim Suzukİ Grand Vİtara /duster/ Rav4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gaffarcamur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,038
çok teşekkür ederim çok istifade edeceğim bir yazı olmuş çok güzel bilgiler. detaylıca inceleyeceğim.

Gerçekten yürekten teşekkür ediyorum. Çok faydalı bilgiler verdiniz çok istifade ettim..
Araç meselesine gelince farklı şeyler gerçekleştiği için arazi aracı almadım.. ikinci bir araç olarak (3 kapı da olur) yine bahse konu olan araçlara bakıyorum.. bakalım ne zman nasip olur..
Tekrardan ilginize çok teşekkür ediyorum..
Gezebilir şifremi bulamadığım için cevap yazmam çok uzun olmuş affınıza sığınıyorum saygıyla kalın..

Merhaba arkadaslar
2008 grand vitara 2.0 benzinli otomatik almak uzereyim. Yarin veya ertesi gün expertize goturucem.Nelere dikkat etmem gerekir? Arac 110 binde.
Simdiden tesekkurler

Merhaba arkadaslar
2008 grand vitara 2.0 benzinli otomatik almak uzereyim. Yarin veya ertesi gün expertize goturucem.Nelere dikkat etmem gerekir? Arac 110 binde.
Simdiden tesekkurler
110k km oldukça düşük sayılır. Öncelikle km’yi beyinden, hasar sorgulamadan, muayene kaydından, servis kaydından bulabildiğiniz heryerden doğrulayın. Ne olur ne olmaz diye otomatik şanzımancıya da gösterebilirseniz güzel olur.
Merhaba arkadaslar
Simdiden tesekkurler

Araç ilk sahibinden. 90 binde Triger seti ve Triger değişmiş, defransiyel bakımı yapılmış. KM'yi ptt'den sorgulattım. 2016 ya kadar kayıtlı. Km orijinal. Cevap için teşekkür ederim

Arkadaşlar Grand Vitara değil 2008 Subaru Forester aldım. Mesajlarıma cevap veren arkadaslara çok teşekkür ederim
İyi aksamlar