Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde 5 yıl önce aldığım orman masası tipinde 4 tarafına oturulabilir çantalı bir masam var.. Ancak 2 hafta önce evimin yakınlarındaki Bim e gittimde kasaya yakın yerde 149 TL nin üzeri çizilmiş, 69 TL olarak yazılmış halde katlanır kamp masası etiketini görünce sıradan çıkıp yıgıntılar içinde masayı arayıp 1 tane tormasında resimdeki masayı buldum.. bir plastik parçası eksikti.. aldım.. eksik ürünün fotoğrafını çektiler birkaç gün içinde eksik parca gelmezse sizden geri alırız dediler.. aldım.. 3 gün sonra gittim parçayı bulamadık geri alalım dediler.. olsun ben birşey uydururum dedim geri vermedim.. 2 gün geçti aradılar parçayı bulduk diye. böylece çantasında 69 TL ye katlamalı aliminyum masam oldu.. ara ara ellerinde depoda kalan malzemelerden marketlerde indirim olabiliyor..[ATTACH=full]638767[/ATTACH]
Normalde 5 yıl önce aldığım orman masası tipinde 4 tarafına oturulabilir çantalı bir masam var.. Ancak 2 hafta önce evimin yakınlarındaki Bim e gittimde kasaya yakın yerde 149 TL nin üzeri çizilmiş, 69 TL olarak yazılmış halde katlanır kamp masası etiketini görünce sıradan çıkıp yıgıntılar içinde masayı arayıp 1 tane tormasında resimdeki masayı buldum.. bir plastik parçası eksikti.. aldım.. eksik ürünün fotoğrafını çektiler birkaç gün içinde eksik parca gelmezse sizden geri alırız dediler.. aldım.. 3 gün sonra gittim parçayı bulamadık geri alalım dediler.. olsun ben birşey uydururum dedim geri vermedim.. 2 gün geçti aradılar parçayı bulduk diye. böylece çantasında 69 TL ye katlamalı aliminyum masam oldu.. ara ara ellerinde depoda kalan malzemelerden marketlerde indirim olabiliyor..
[ATTACH=full]638767[/ATTACH]
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız