Kamp Için Güneş Enerjisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan skr08 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,937

skr08

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar kamp alanları dışında doğada kendi kamp yapacağım powerbank ım bulunmakta yinede güneş paneli ile enerji ihtiyacımı karşılamak istiyorum yanımda araçiçi buzdolabı filan bulundursam bunu çalıştırabilecek bir panel yapabilirmiyim veya panel aküyü şarj edip bende akü ile buzdolabı çalıştırabilir miyim (güneş pili değil güneş paneli Solar 10w Güneş Paneli - n11.com)

Etiketler
bu sadece panel , akü ve sarj cihazı olmazsa çalışmaz. takım halinde satılanlarını almanız lazım . araç buzdolabı için 400 TL gibi bir fiyat tutar .
ilandaki panel araç buzdolabı için küçük gelir .

solar powerpankları biliyorum ben kendim paneli kullanarak nasıl şarj edebileceğimi öğrenmek istemiştim elimde 20w bir tane panel var bunu nasıl değerlendircem onu öğrenmeye çalışıyorum

solar powerpankları biliyorum ben kendim paneli kullanarak nasıl şarj edebileceğimi öğrenmek istemiştim elimde 20w bir tane panel var bunu nasıl değerlendircem onu öğrenmeye çalışıyorum
bu soru sorma tekniği ile , size cevap vermeye yetişemeyiz , kusura bakmayın skr08 .

Merhabalar, ben aliexpress den güneş paneli aldım power bank siz. 80 90 tl civarıydı ve gayet güneşde iyi şarj ediyor tavsiye ederim

aliexpress katlanbilir paneller var işini görecektir,elindekini degerlendirmek istiyorsan invertör bulman lazım