KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bagaja sığmayan veya koymak istemediğiniz eşyalar için alternatif taşıma sistemi ! araçüstü tavan bagajından daha fazla taşıma kapasitesi sunuyor. araç haliyle biraz uzuyor ama römorkla uzadığı kadar değil ekte sadece iki resim var ama dileyen youtube veya gugıl aacadan 'hitch cargo carrier' 'towbox' 'stowaway carrier' gibi tanımlarla araştırabilir. TC de ve yaşadığım Ukrayna'da rastlamadım ! kullanan, bilen veya yorumu olan var mı ?
Aracım sedan. 3 çocuk ile tavana 2 adet kumaş valiz ile bagaj, koltuk yanı, altı heryer dolu vaziyette 2 senedir çadır Kampı yapıyoruz. Çok zor oluyor ama zevkli. Hatta yanimizda bir de kedimiz vardı. Bu sene olmayacak.
Aracım sedan. 3 çocuk ile tavana 2 adet kumaş valiz ile bagaj, koltuk yanı, altı heryer dolu vaziyette 2 senedir çadır Kampı yapıyoruz. Çok zor oluyor ama zevkli. Hatta yanimizda bir de kedimiz vardı. Bu sene olmayacak.
kahraman aile ! siz de kahraman aile reisi oluyorsunuz, hic abartisiz.. cocuklariniza dogayi yasattiginiz icin bi dogasever olarak size (ve esinize) tesekkur ediyorum.. ben de 1975 ten (4 yasindan) beri cadirciyim.. hic unutamam ana-babamla tamamini cadirda gecirdigimiz yazlari.. arabamiz ve kedimiz de yoktu cok mutluyduk ama be.. o eski siyah beyaz fotolarda yuzlerimiz hep guluyodu.. cocuklariniza omurleri boyunca hatirlayacaklari anilari hediye ediyosunuz..
Bahsettiğim bagajların fotoğrafını çekmeyi unuttum ama çok faydalı. satım aldığım internet sitesindeki fotoğrafı göstereyim. Bundan 2 tane koydum tavana. Cırcırlı bağlama kayışı diyorlar kayışa da. Arabanın içinde geçirerek 2 kayış ile sabitleniyor.
Alttaki reklamı silmek amacı ile resmi düzenledim
Evet toplam fiyat ama fiyatı aldığım tarih 2015 mart. onaylı çeki demiri direkt olarak almanyadan faturalı olarak geliyor. o tarihte avro kurunu hatırlamıyorum ama 650 tl nin 100 tl gibi bir fiyatı ruhsatın değişimine gidiyor demişlerdi. geri kalan rakamın çeki demiri için yüksek olduğunu düşünüp almanya web sitelerinden fiyatları araştırdığımda rakamın fiyatında yalan söylemediklerini gördüm. Neden almanya derseniz de, ford focus 1 için çeki demiri sadece 1 modele ruhsatta izin veriliyormuş türkiyede.
Bahsettiğim bagajların fotoğrafını çekmeyi unuttum ama çok faydalı. satım aldığım internet sitesindeki fotoğrafı göstereyim. Bundan 2 tane koydum tavana. Cırcırlı bağlama kayışı diyorlar kayışa da. Arabanın içinde geçirerek 2 kayış ile sabitleniyor. Ekli dosyayı görüntüle 6118
Alttaki reklamı silmek amacı ile resmi düzenledim