Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nasuryare Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,287
Merhaba Nasuryare arkadaşım, bunca zaman sonra kampı açmışınızdır umarım.

Bende kamp açmak istiyorum ve edindiğiniz bilgilere ihtiyacım vardı.
Teşekkür ederim

Etiketler
Merhaba Nasuryare arkadaşım, bunca zaman sonra kampı açmışınızdır umarım.

Bende kamp açmak istiyorum ve edindiğiniz bilgilere ihtiyacım vardı.
Teşekkür ederim
Merhaba. Kamp acmak istediğim arsaya çok yakın bir arazi satın aldım ve oraya 10 odalı küçük bir otel yaptım. Kamp projesini de tiny house kamp alanina dönüştürdüm. Şu an onlarla uğraşıyorum. Çünkü belediye imarsiz alanlarda yapılaşmaya kesinlikle iIn vermiyor. Dalyan Gokbel Iztuzu' na 3 km uzaklıktaki otelimizde Gezenbilir dostlarina her zaman fiatlarda kolaylik saglayabiliriz.

Son düzenleme:

Merhaba Metin Bey
İzmir de yaşıyorum iş şartlarınin yoğunluğuna bağlı gezip görmek istediğim yerleri vakitsizlikten ertelemek durumunda kalıyorum. Toprakla, doğayla bir arada olabilecek işim olsun derken Konya'nin tarihi eserlerinden Klistira köyüne 3,4 km uzaklıkta bulunan tarla konumunda olan yerimize kamp alanı kurmak , bölgeyi ve tarihi güzelliği tanıtmak amaçlı başlangıç yapmak istiyorum. Bu süreçte burada bulunan arkadaşlardan ve sizden nereden nasıl yardım almalı, bir danışmanla mi ilerlemesi fikirlerinizi rica ediyorum.
Çok teşekkür ediyorum
Sevgiyle

Merhaba

Son düzenleme:

Merhaba,
Bugünlerde yeni bir imar affı çıkacağı (2022 torba yasa içinde) söylentisi var. Derme çatma da olsa
birkaç yapı inşa etmenizi öneririm.
Dosya ekle

Merhaba, bende bu konuyu cok araştırdım. Ruhsat alma konularında nasıl ilerlenilmesi gerekiyor güncel bir haber bilgi var mı ?