Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan -XXXXX- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,441

-XXXXX-

Kamp II
Yer
KIRKLARELİ
çok kullanışlı prc imalatı kaliteli olduğunu düşündüğüm çok keskin alevli çakmak gazıyla doldurulabilir çakmak çelik-demir kap ve konserveleri çok hızlı ısıtabiliyor çok uzun kulllanımda gövdesine zarar vereceğini düşünüyorum ben kullanmadım gövdeye gelen alevgizleyeni ısınıyor 0.5 lt suyu metal ince kupada dakika içinde hazırlıyor kalın tabanlı kapta kullanmadım tecrübe eden varsa paylaşırsa sevinirim. üzerinde yandığı zaman ışık saçan mekanizması var devre dışı bırakılmıyor çadır içini aydınlatıyor fakat alevi yakmazsanız gazı kesmeden yakamıyorsunuz. alevi ayarlanabiliyor 1-4 cm aralığında çok keskin alev veriyor basit telleri eritiyor yamur altından alınan her türlü ağacı 3-5 saniye içinde tutuşturuyor. çocukların kesinlikle dokunmaması gereken bir çakmak yandığı anda 3-5 cm yanında ne varsa kavuruyor. bazıları pipo çakmağı olarak kulanıldığını söylediler ama kütüğü 3-5 saniyede köze döndüren bir alevin hakimiyeti tütünde nasıl olacak bilmiyorum. çakmak ocak tutuşturmada kullanılan saplı çakmaklar gibi bir aleve sahir değil bildiğiniz oksijen kaynağı gibi bir alevi var keskin ve çok yüksek sıcaklıkta. 9 tl ye istanbul içi elden veya kargodan gönderebilirim. ağaç kutuların üzerine isim yazmada kulandım sonuç çok iyiydi. camrta ocak için çok başarılı

1 (7).JPG

1 (12).JPG

1.JPG

1 (2).JPG

1 (13).JPG

Etiketler

selam ben sınırlarını zorlayamadım açıkçası maştırapa denilen alüminyum kap yada direk konserve kutusunda hallediyorum sizin tecrübeniz varsa paylaşırsanız sevinirim. birde bunlara farklı gaz verme imkanı oluyormu sonuçları ne olur yoksa yürüyen makina tamir edilmez deyip o topa girmesekmi

sizin yedek tüpü pahalı olan ocagın gazla doldurmayı yazdıgınız ocak var onun yorumlarında yazan yemek yapma işine uygun olmasada koserveyi ısıtmada ve 1-2 kupa suyu kaynatmada ocagın işini birebir ve hızlı yaptıgından yazdım pipo cakmagı olarakta kullanan varmış ben görmedim ama ateşi tütünü köze değil kömüre döndürecek şekilde veriyor

hmm anladim :smiley: tamamdir
bende de buna benzer bir cakmak var bir turlu kullanmak nasip olmadi kampa giderken ne olur ne olmaz goturmek mantikli :smiley:

selam gazeteciyim farklı hediyelikler satan kapalıcarsıda bir arkadasım var daha önce buna benzer bir cakmagın tanıtımını görmüştüm belgeselvari birşeydi onun icin aldım kullanılan alanları cok geniş 1300 derece ısı verdiği için cam boncuk yapanlarda kullanıyorlarmış kadayıfı sütlacın üstünü kızartan yeteneklermi uyanıklarmı siz karar verin ben maşrapa diye tabir edilen ayran servislerinde su ısıtabiliyorum pipo yakanlarda olduğu söylendi ama keskin bir ateşi var pürmüz çakmak diye 2 katına satan cok var ama ne kadar deger bilmiyorum bunların birde kampta kullandıgımız gaz aparatlısı var onu sanırım aşcılar tatlı üzerlerini yakmada kullanıyorlar daha öncede söyledim uzun süre yandıgında avuc içindeki kısmıda ısınıyor ben yemek pisirmedim ama konserve ısıtıyor dikkatli olmazsanız kavuruyor

selam hangisinden istiyorsun adresinle birlikte mesaj at haftasonuna kadar postalarım yada ist bayrampaşa ikitelliye yakınsan eldende verebilirim

-XXXXX-' Alıntı:
selam hangisinden istiyorsun adresinle birlikte mesaj at haftasonuna kadar postalarım yada ist bayrampaşa ikitelliye yakınsan eldende verebilirim
merhaba ödemeyi nasıl yapıyoruz ,ben istanbul gayrettepedeyim.

;D ;D ;D selam
ödeme ve cakmak secimi konusunda şu karara vardık

çakmagınızı secin adresinizi ve telefonunuzu mail atın haftada 1 gün kargoya verebiliyorum sonraki gün elinizde olur

karşı ödemeli yada kredi kartı numaramı verebilirim yatırdıgınızda o hafta postalayabilirim

starda muhabirim ikitellide yada bayrampaşada eldende teslim edebilirim
ist içi beklerseniz yakınlarınıza göreve geldiğimde oradada teslim edebilirim

;D ;D ;D

ürünün daha degişik versiyonlarının peşindeyim ulaşabilirsem onlarıda fotograflayıp yayınlayacagım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR