Kamp Ateşİ Nasil Yakilir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,608

Etiketler
ihtiyaç ile alakası olmayan ...aslen kesinlikle ihtiyaç fazlası sırf laga luga olsun diye yakılan bir ateş... yazık o kadar ağacı yakmışlar boşu boşuna

merhaba... gece -12 de senide merak ediyorum

valla kardeş -30 da bile ısınmak için bu kadar oduna vs gerek olmadığını sende biliyorsun... bunun kampçılıkla doğa sevgisiyle bir alakası yok tamamen doğaya zarar israf meselesi... neyse video ile ilişkilimisiniz bilmiyorum ama kesinlikle sinirlerimi bozan bir video oldu bu...

videoyu çeken ve atan benim ilişki durumum budur.

tekrar seyretmede sinirlerin bozulmasın

iyi akşamlar

yakıtı akıllıca kullansalarmış hem ısınır hem bizde böyle görüntüler görmek durumunda kalmazdık.

"Kamp Ateşi Nasıl Yakılır?" diye başlık açılınca öğretici bir şeylere denk gelme umuduyla izledim. Tam anlamıyla sükutuhayal! Forum yöneticilerinden ricamdır: Lütfen lüzumsuz başlıkları siliniz! Mesela kampçılığa yeni başlayacak neredeyse herkes çadırlarla ilgili başlık açmış. Tüm bunlar tek bir başlık altında toplanabilir, merak edenler de zahmet edip bu başlığı okuyabilir ve gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Üye arkadaşlarımız lütfen merak ettikleri her şey için başlık açmasınlar. Forumda arayıp ilgili başlıklar altında merak ettiklerini sorsunlar. Müthiş bir bilgi kirliliği var. Şu haliyle forum gereği kadar verimli olamıyor.

Aramızda doğada bolca vakit geçirmiş pek çok üye var. Değerli tecrübelerini iyi niyetle paylaşıyorlar ancak bu kirlilikte bu insanların o değerli paylaşımlarına ulaşmak çok güç oluyor. Lütfen daha anlayışlı olunuz!

Son düzenleme: