Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trakya içinde dağ tepe orman deniz farketmez, haftasonları müsait olursak hafta içi de olabilir dağ taş orman görmekten sıkılmayacak arkadaşlarla tanışıp güzel organizasyonlarda bulunalım. Ben corludayim, ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
Selam mehmet. Ben bircok zaman tek gidiyorum, bazen oglumla beraber gidiyoruz kampa. Eslik edersen gayet guzel olur.musait oldugun zamani haber verirsen goruselim.
İstanbul'da ikamet ediyorum ve ben de hem sizinle hem de diğer arkadaşlarla haftasonları kamp yapmak isterim. Bir başka konu içerisinde yaşınızın 28 olduğunu ve bilgisayar mühendisi olduğunuzu yazmışsınız. Ben de 28 yaşındayım ve web tasarım ile ilgileniyorum zaman zaman, aslen de yüksek lisans yapıyorum sosyal bilimler fakültesi tiyatro bölümünde Vakit buldukça kamp, doğa ikilisi ile neşeleniyorum
Haftasonu gezileri için özel mesaj ile ulaşırsanız, İstanbul Sarıyer'deyim. Vakit buldukça sizlerle kamp yapmaktan memnuniyet duyarım.