Kamp Arkadaşı Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esenr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,128

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum

bu yaz kelebekler vadisini düşünüyorum bende ...
ilk defa denize sıfır kamp yapacağım .
kamp alanı sadece bir tane ve ücretli sanırım !..
gidiş fethiyeden tekneyle olduğu için birde extra tekne parası var
ayrıca ücrete kahvaltı ve akşam yemeği dahildi sanırım
paralıda olsa,oranın havasını almak için bedel ödeyeceğiz sanırım .

kamp işletmesini aradım ''kendi çadırınızla gelecekseniz rezervasyona gerek yok '' dediler.
ama kafa dinlemek için iyi bir yer olabilir ...

temmuz ortası gibi düşünüyorum . sanırım ramazan olacağı için biraz daha sakin olabilir yada indirim fırsatlarından dolayı daha kalabalık

gelmek isteyenler olursa takılabilirler ... ercangundogdu_@hotmail.com

merhaba antalya olympos mayista oraya turda duzenliyoruz ve kamp icin orada olacam tum magzemem ve tehsisatim var siteye yeni uyeyim msn ne numara yazmam reklam ola bilirdiye yazamiyorum ulasirsan veya sen verirsen sevinirim

wooooow esen 10 günlük kamp maceranı 2 kare fotografla muhteşem özetlemişsin, yani buradan da anlayacağımız gibi, kaş içerisinde belirli bir zeytin ağacı altında, aswalta sıfır bir koyda çimmiş , yemiş uyumuç ve biraz prelerini dökmüşsün kaş içinde ne diyebilirim ki sağlam ekipman talebinde bulunmuşsun birde gassoil tüpün bileme yok ki daha cimcime bunun neresinden tutulur bilemedim neyse sen bana aldırma sanırım ön yargılı davrandım biraz ; gülelim eğlenelim işte umarım eğlenmişsindir .

Not ( seni kırmak değil amacım sadece amatörlük seviyesinde bile olmayan kişilerin sanırım profesyonel kampcıymış gibi taleplerde bulunması benim rahatsız ediyr bundan olsa gereker küçük kardeş ) beni affet tepkim için .)

Merhaba yaşım 22 Muğla Fethiye liyim kaşa kadar geleceksen buraya gel istersen ben sana her türlü yardımcı olurum çadır kamp yapıcam bu sene inşallah

Son düzenleme:

Önümüzdeki ay 1 hafta - 10 günlük bir adrasan korsan koyu başlangıçlı güzel bir kamp macerasına ne dersin peki

Son düzenleme: