Kamp Alanlari Önerİ Ve Yorum Paylaşim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Likya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,094

Likya

Ana Kamp
Mesajlar
58
Tepkime Puanı
21
Merhaba
Kamp yapmak isteyen bir çok kişinin en büyük sıkıntılarından birisi gitmek istediği bölge hakkında yeterli bilgiye sahip olmamasından dolayı gezilecek ve kamp atılacak doğru noktaları bulmakta zorluk çekmektedir. İnternet üzerinden gerekli araştırmalar yapılsa da o alanı daha önce ziyaret etmiş birisinin yorumu çok daha farklı olmaktadır. Sizlerden ricam daha önce gitmiş olduğunuz beğendiğiniz bölgeler hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız bizler için çok iyi olacaktır.
iyi günler
 

Şuraya yazmıştım bir şeyler.
https://www.gezenbilir.com/index.php?threads/116254/

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Detayları yazmışsınız cok acıklayıcı olmuş
 




geçen sene gökçetepe tabiat parkı na 3 günlük kamp atmıştım

keşan/edirne de orman içi, denize karşı çadır attık çokda eglendik tavsiye ederim

wc, su, elektrik imkanları da mevcut , park girişinde minik market var ihtiyaçlarınızı karşılayabiliryorsunuz

giderken yol üstünde köylülerin organik ürünlerinden almayı unutmayın
 

Öneriniz için teşekkür ederim
Yogunluk durumu nasıldı gecen sene bi arkadasım gitmişti o tarafa cok yogun olmasından sikayetci olmuştu
 

bayram tatiline denk getirmiştim arkadaşınız doğru söylemiş kalabalıkdı fakat ben biraz daha iç kısımlara dogru ilerledim şansıma deniz manzaralı da bir tepe bulmuştum

sabah denize karşı çayımızı yudumlayıp, öglen sıcagında denizin tadını çıkartıyorduk

kısmetse bu sene de gitmeyi planlıyorum



[/url][/IMG]
 

Karadeniz Orduya gidecekler için,
Aybastı İlçesine bağlı Perşembe Yaylasında hem konaklayacakları hem de çadır kurabilecekleri yerler var, aynı yayla içinde büyük bir göl ve aynı zamanda Çiseli Şelalesi mevcut.
Yine buraya gelmişken Aybastı Kent Ormanını da ziyaret edip orada da kamp yapabilirsiniz, bahsettiğim yerlerde su bulabilirsiniz. Ücretli kamp alanları bulunmuyor, nereye canınız isterse oraya çadır kurun
Görülmesi gereken yerler yine şu şekilde,
Çambaşı Yaylası, burada Turnalıktan devam edip Ablak Kayasını bulabilirsiniz, sora sora ama, anca yerel halk bilir, onu da hepsi bilmez, yine yayladan Turnalığa giderken solda bir mini tesis görürsünüz, Serdar adlı bir arkadaş işletir, çok çok iyidir, naiftir. Taze çay her daim bulunur, kalabalık asla değildir.
Eğer Ulubey ilçesine geçerseniz muhakkak Ohtamış Şelalesini, Kadıncık Şelalesini görün.
Gölköy ilçesindeki Ulugölü görmenizde ve etrafını yürümenizde fayda var.
Çamaş ilçesinde de Gümüşlü ( Çamaş ) Kanyonu var, geçen yıl Haziranda gittiğimde gölde yüzmüştüm, yağmur da vardı üstelik, Eylül ayında yine gittim ve iş makinaları vardı, tartışarak ayrıldık malesef. Belediye orayı kiraya vermiş kendi malı gibi.
Fatsa ilçesine bağlı ve hemen kıyıdan içeriye girdiğinizde çok da ilerlemeden GAGA gölü var, etrafında bir çay içimlik yerler var, güzel fotoğraf karesi verir, tavsiye ederim.
Karaoluk Köyünde yine Karaoluk ( çiseli ) şelalesi var.
Yine Çambaşı Yaylasının bulunduğu yere yakın Gerce Obasının olduğu yerde Gerce Şelalesi var, harika bir yerdir, iki gölet var, Eylül başında suyu buz gibiydi, girdik ve çok eğlendik, orayı da tavsiye ederim lakin bulması bir hayli güçtür, buna rağmen yerel halk gelir, arada piknik yapar, çöpünü atar ve biz temizleriz ne yazık ki.
Yoroz Tepesi var bir de unutmadan. Turnasuyunun devamında tepeye ulaşılır. Hem Turnasuyunda yürüşüy yapılabilir hem de Yoroz Tepesinden şehir dört yönden izlenebilir, güzel yerdir.
Ordu ile paylaşabileceklerim bu kadar.
Dediğim gibi bu yerlerin tamamında ücretsiz çadır kurabilirsiniz. Çambaşında ayıya rastlanabilir, kalan yerlerde çakal domuz vardır lakin zarar vermez, insanlarla işleri yoktur.
Selamlar, sevgiler