Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,801
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

Aynen öyle olucak Serkan abi bir gelseydi ;D ;D

Etiketler
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

hadi bir deniz yapalım artık arkadaşlar

Deniz gezisi nasıl olacak ? Denizde gezilecek ne var ? aynı kum aynı deniz dağlara bir gezi veya offroad yükü bir gezi yapalım bence

bence ara sıra değişiklik yapmak güzeldir yeterince dağlarda gezdk ayrıca dağları kışa ayıralım artık

TeMu' Alıntı:
Deniz gezisi nasıl olacak ? Denizde gezilecek ne var ? aynı kum aynı deniz dağlara bir gezi veya offroad yükü bir gezi yapalım bence

Hadi artık Temuçin yapalım bir organizasyon

ERLER' Alıntı:
Yeni gezimizi nereye yapıyoruz hadi kararlaştıralım artık

Cüneyt Abi nerde ben orda

Samiyle yaptığım plaj keşif gezisi sonucunda dipsiz de çok güzel çamurlar olduğunu keşfettik bir çok jeepin kalacağı, mücadelenin olacağı bir etap gördük. ilgililere duyurulur toplanabiliriz.

Süper toplanalım o zamannn ;D

Tebrikler arkadaşlar süper bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler

faticim artık bir kamp kuralım derim topla milleti

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 H

çok güzel bir gezi olmus paylasım için tesekkürler

Merhaba, Ben Murat, Adanada yaşıyorum Kampçılık ve fotoğrafçılık yaklaşık 13 yıldır yaptıgım bir şey, offroad ise son 7 yıldır yaptıgım bir aktivite ama tutku haline geldi zannedersem Bu arada size söylemem gereken birşey var

Pazar sabahı evde oturmuş Adana Mersin civarında ki benim gibi doğa tutkunlarının yaptıgı aktivitelere bakıyordum ki, sizin gezi resimlerini gördüm. AMA ARKADAŞLAR BUKADARDA OLMAZ Kİ AYIPTIR, NE HEVESLENDİRİYORSUNUZ İNSANI YAAAAAA

Ellerinize kollarınıza gözlrinize sağlık arkadaşlar, valla oturdugum yerde öyle bir heveslendim ki yaptıklarınıza.En kısa zamanda aranıza katılmayı ümitediyorum.

Yanıma bir çılgın daha olursa sürekli yeni rotalar için keşif gezilerine çıkabiliriz. Saygılar.

muratcım öncelikle teşekkür ediyorum ben de adanada yaşıyorum herzaman bekleriz en kısa zamanda tanışmak ümüdüyle

çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş

paylaşım için teşekkürler.

Tamamdır bünyamin Bey şu an bende Adanadayım umarım kısa zamanda görüşürüz