KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Samiyle yaptığım plaj keşif gezisi sonucunda dipsiz de çok güzel çamurlar olduğunu keşfettik bir çok jeepin kalacağı, mücadelenin olacağı bir etap gördük. ilgililere duyurulur toplanabiliriz.
Merhaba, Ben Murat, Adanada yaşıyorum Kampçılık ve fotoğrafçılık yaklaşık 13 yıldır yaptıgım bir şey, offroad ise son 7 yıldır yaptıgım bir aktivite ama tutku haline geldi zannedersem Bu arada size söylemem gereken birşey var
Pazar sabahı evde oturmuş Adana Mersin civarında ki benim gibi doğa tutkunlarının yaptıgı aktivitelere bakıyordum ki, sizin gezi resimlerini gördüm. AMA ARKADAŞLAR BUKADARDA OLMAZ Kİ AYIPTIR, NE HEVESLENDİRİYORSUNUZ İNSANI YAAAAAA
Ellerinize kollarınıza gözlrinize sağlık arkadaşlar, valla oturdugum yerde öyle bir heveslendim ki yaptıklarınıza.En kısa zamanda aranıza katılmayı ümitediyorum.
Yanıma bir çılgın daha olursa sürekli yeni rotalar için keşif gezilerine çıkabiliriz. Saygılar.