ekonomik olması nedeyli bunları aldım öğlenden sonra taktırcam resimleride ekleyebilirsem eklicem bakalım beğencekmisiniz,,resimde beyaz ama aldıklarımın camları sarı buarada,[attachment=1]
ekonomik olması nedeyli bunları aldım öğlenden sonra taktırcam resimleride ekleyebilirsem eklicem bakalım beğencekmisiniz,,resimde beyaz ama aldıklarımın camları sarı buarada,[attachment=1]
Ben de bunları kullanıyorum, çok ucuz , 4 tanesi 35-40 TL civarında (ampul hariç) ;D Çalınma kırılma olsa da üzülmezsin, biraz ışığı zayıf ama ne kadar ekmek o kadar köfte ;D
2 tane aldım 18 tl ye sağlam görünüyolar ışık konusunda da dediğiniz gibi ne kadar ekmek o kadar köftedir sanırım,önde krom tampon ona taktırcam ızgarayı kapatcak biraz ama sorun olmaz diye düşünüyorum,tamda karar vermedim elektrikciylede fikir alışverişi yaparız yani tam nereye takcağımada karar vermedim,
2 tane aldım 18 tl ye sağlam görünüyolar ışık konusunda da dediğiniz gibi ne kadar ekmek o kadar köftedir sanırım,önde krom tampon ona taktırcam ızgarayı kapatcak biraz ama sorun olmaz diye düşünüyorum,tamda karar vermedim elektrikciylede fikir alışverişi yaparız yani tam nereye takcağımada karar vermedim,
tavan takılanlar a çok baktım netten izmirde 2-3 yere sordum yok dediler netten de araçta nasıl olur diye emin olamadım ama aklım onlarda kaldı,taktırdım c.tesi günü fena olmadı ama tamda istediğim gibi değil haliyle ne kadar ekmek o kadar köfte şimdi tavana bagaj almam gerekiyo kapalı olması istiyorum o konuda bir hayli çalışma var sitede ama en iyisi(fayda maliyete göre)OTS gibi görünüyo bakalım önümüzdeki ayda o işe gireyim diyom,belki onun önüne taşırım sisleri,
Aslında şu tasarruf ampüllerin 72- 75 w (Normal ampule göre 550 W - 600 W gücünde) olanlarda güzel bir muhafaza ile arkaya takılsa Baya iyi aydınlatma olur ama, pratik olur mu.