Jimny Sis Farı Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,750

serkan35

Kamp III
Yer
İZMİR
Suzuki jımny (2004) ön tampona sis farı takmak istiyorum marka model vs.tavsiyelerinizi bekliyorum ,
Saygılarımla ,

Etiketler
jimny

Ynt: JIMNY SİS FARI

Yetkili servisler azıcık tuzlu oluyo daha ekonomik bulursam kendi elektrikcime taktırırım ..

Ynt: JIMNY SİS FARI

orjınali olan sis farını çıkmacılardan bak bulursun

Ynt: Jimny Sis Farı Önerileriniz

ekonomik olması nedeyli bunları aldım öğlenden sonra taktırcam resimleride ekleyebilirsem eklicem bakalım beğencekmisiniz,,resimde beyaz ama aldıklarımın camları sarı buarada,[attachment=1]

serkan35' Alıntı:
ekonomik olması nedeyli bunları aldım öğlenden sonra taktırcam resimleride ekleyebilirsem eklicem bakalım beğencekmisiniz,,resimde beyaz ama aldıklarımın camları sarı buarada,[attachment=1]

Ben de bunları kullanıyorum, çok ucuz , 4 tanesi 35-40 TL civarında (ampul hariç) ;D Çalınma kırılma olsa da üzülmezsin, biraz ışığı zayıf ama ne kadar ekmek o kadar köfte ;D

2 tane aldım 18 tl ye sağlam görünüyolar ışık konusunda da dediğiniz gibi ne kadar ekmek o kadar köftedir sanırım,önde krom tampon ona taktırcam ızgarayı kapatcak biraz ama sorun olmaz diye düşünüyorum,tamda karar vermedim elektrikciylede fikir alışverişi yaparız yani tam nereye takcağımada karar vermedim,

Aslında tavana takılanlardan alsanız yakışırdı. (4lü olup kendi muhafazası ile tavana yapıştırılanlardan)

tavan takılanlar a çok baktım netten izmirde 2-3 yere sordum yok dediler netten de araçta nasıl olur diye emin olamadım ama aklım onlarda kaldı,taktırdım c.tesi günü fena olmadı ama tamda istediğim gibi değil haliyle ne kadar ekmek o kadar köfte şimdi tavana bagaj almam gerekiyo kapalı olması istiyorum o konuda bir hayli çalışma var sitede ama en iyisi(fayda maliyete göre)OTS gibi görünüyo bakalım önümüzdeki ayda o işe gireyim diyom,belki onun önüne taşırım sisleri,

hepsi buradadan aldım arkaya bende alcam projektör yine hepsi buradada vardı sanırım,20 tl civarı bi paraya,

o kadar becerikli değilim ama hepsi buradada gördüğüm güzeldi fiyatta iyiydi portbagaj ı aldıktan sonra taktırmayı düşünüyorum

SON KONULAR - FORUM