jimny kapı rüzgarlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan felis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,965

felis

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar;
tam bir yıl önce 2006 bir jimny edindim. arada geçirdiğim bir motosiklet kazası sebebi ile fazla ilgilenemedim araçla. şimdilerde üzerine çalışmaya başladım.
şu pleksiglass basit kapı camı rüzgalıklarından arıyorum. onlarca marka ve model için olanından buldum ama jimny yok, şekli benzer olanları denedim ama hiçbirinin açısı-uzunluğu vs. uymadı jimny'e.
hangi marka ve modelinki uyuyor bilen var mı?

Etiketler
Ynt: jimny kapı rüzgarlığı

http://www.suzuki-shop.co.uk/index.cfm/fa/shopdetails/Product_ID/100

Nette Suzuki Jimny Wind deflector diye aratabilirsiniz.
selamlar

selamlar
konunun üzerinde oldukça zamnan geçmiş ama ben yine de bir şansımı denemek istiyorum.
aşağıdaki linkde buldum bir tane
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-suzuki-jimny-aksesuarlari-suzuki-jimny-cam-ruzgarligi-80-eu-98858636/detay

ama fiyat olarak fiş almazsan 200 tl olur gibi bir cevap alınca şok oldum. diğer araçlar için 20-30 tl ye bulunan bu basit parça neden bu kadar pahalı.
daha ucuz bir çözüm bilen var mı. bizim jimny lere uyan başka model bilen veya daha uygun bir çözüm bilen var mı ..

bende aylardır arıyorum..yurt dşında var ama postada kırılır diye getirtmeyi uygun bulmadım..www.eliftuning.com(ist.bağdat caddesinde) da var ama o da siparişle yapıldığını söylüyor..fiyatı fena değil..ama uygun bulursanız bizimde haberimiz olsun bende alacam..

Merhabalar

Benimde 2006 A/T jimny im var ben http://www.suzuki-shop.co.uk/index.cfm/fa/shopdetails/Product_ID/100 linkindeki Ingiltere suzuki shop dan getirttim. Hiçbir sorun olmadan geldi paketleme çok iyi yapildigi icin bir sorun olmadi zaten gayet kaliteli ve esnek bir malzeme mika esasli plastik sanirim tavsiye ederim. Fakat tek dez avantaji camlarin iç yuzeylerine çift tarafli bant ile yapistigi icin mutlaka camlarda açilip kapanmalarda zorlanma oluyor ki zamanla cam krikosuna zarar verecektir. Ben kullanisli bir cozum buldum kendimce sizlerle paylasmak isterim. Resimlerinide cekip bir ara paylasirim. Aynalara kadar olan kismi dikkatlice kesiyorsunuz(Eger gerekli ekipmaniniz yok ise sanayide fiberciler yada reklam tabela yapanlara da kestirtebilirsiniz.) daha sonra cift tarafli banla dis kismindan yapistiriyorsunuz cift tarafli bant muhakkak 3M yada Bison un arac icin olan dis etkenlerdede kullanilan modeli olmali buna dikkat.

Sorulariniz olursa severek cevaplarim saygilar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri