Jimny Aksesuar (Ön koruma, yan basamak)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperen89 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,164

alperen89

Yeni Üye
Merhabalar. Ben Suzuki Jimny mi yeni aldım. Forumunuza da yeni katıldım. Size bir kaç sorum olacak. Aldığım 2006 model araç orijinal durumunda. Ben aracımı çoğunlukla istanbulda şehir içinde kullanacağım, yazları da memleketim trakya da balığa falan giderim belki onun dışında kesinlikle ağır şartlarda kullanmayacağım. Bu yüzden aracıma hava katması amacıyla ön kotruma, yan basamak, arka koruma gibi aksesuarlar almak istiyorum. İstanbulda yetkili servisler dışında jimny için daha uygun fiyatlı aksesuar bulabileceğim yerler bilen var mı acaba?

Etiketler
Ynt: Jimny Aksesuar (Ön koruma, yan basamak)

Merhalar,
Bende gecen ay bir jımny sahıbı oldum. Aracımın 2.sahibiyim. Benden oncekı sahıbı araca orjınal yan basamak, ön ve arka koruma yaptırmıştı ama arazide engel olacağına düşündüğüm için hepsi söktürdüm ve depoya kaldırdım. Düşünürseniz konuşalım. Buarada ben de bu forum da çok yeniyim hatta ilk mesajımı size yolluyorum.
Hoşçakalın,

Resim 039.jpg

Herkese iyi akşamlar,
uzun zamandır Jimny araç sahibi olmak istiyorum ancak eşimin tereddütleri var :( kullanan kişilerden ögrenmek istiyorum 6 yaşında bir kızım var ben sürekli onunla beraber İstanbul trafiğinde kullanacagım bu aracı tavsiye edermisiniz? Güvenirliliği konusunda bilgi verebilirmisiniz? İki kapılı oldugu için Allah korusun bir kaza anında sorun yaşanır diye
endişeleniyor eşim lütfen aydınlatırmısınız bu konuda aracı kullanan ve bilgisi olanlar.Şimdiden teşekkür ederim ederim.

Güvenlik konusunda bişey diyemem ama şahsi fikrim aile için uygun bir araç değil. Dar bagaj hacmi ve dar arka koltuklar aile için kullanımını zorlaştırıyor.

Cevabınız için teşekkürler ancak aracı sadece ben kullanacagım aile olarak eşimin arabasını kullanıyoruz .Hafta içleri kızımla benim icin Jimny'i tercih ediyorum.Kafamıza takılan
konu aslında ne kadar güvenli oldugu bu yüzden kullanıcılarından referans alabilirim diye düsündüm.

Biz tek araç olarak kullanıyoruz ş.içinde rahat kullanabilisiniz hız yapmıcağınızı düşünüyorum ABS ve Airbag (2 adet) var zaten ,yüksek olması(o bir arazi aracı) bir avantaj arka koltukları yatırınca bagaj büyüyo 2 kişi için rahatlıkla kullanırsınız.

Merhaba,
Bizde 2 kişiyiz bide ufak bir Jack Russell ımız var ve bu şekılde ancak sıgıyoruz yanı bu arac aslında 2 kısı ıcın ıdeal arkaya ancak bır bebk koltugu yada esya atılabılır.
Guvenlık konusuna gelınce bence ortalama yere yakın olan bır arabadan daha guvenlıdır gıbı dusunuyorum. emınımkı kızınızda cok begenıcektır. bu paraya alınabılecek en eglencelı ve kullanıslı araba bence ama bıraz fazla yakıyor hatta noramalın 2 katı..
sevgıler,

Yakıt konusunda haklısınız valla ama küçüçükte olsa o bir cippppp

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :smiley: Eşimin ikna olmasında çok faydası oldu ;) Şimdide tek sorunumuz arabanın bayii stoklarında olmaması çünkü ellerinde yok geliş tarihi olarakda kesin bir bilgi yok maalesef :( Hayırlısıyla aldıgım zaman sizlerle paylaşmak isterim tekrar teşekkürler herkese iyi akşamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR