Jimny 2" lift by ARWIN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msenol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,183

msenol

Kamp II
Yer
Ankara / İstanbul
Sonunda bugün yükseltme işlemi tamamlandı.
Ama takacak MT lastik halen bulamadık. Bir takım 215/75 R15 de son anda kaçırdık :(
Resimler geliyor.

DSC06315.jpg

Etiketler

Ynt: Jimny 2" lift by ARWIN

Arwin Ahmet ve Halil Ustanın ellerine sağlık.
Şimdilik Ahmet abi bizim ufaklığı leylek diye çağırıyor. Tez zamanda botlarımızı giyince bize takılamayacak :smiley:

DSC06333.jpg

Hayırlı olsun Murat , bol çamurlu günlerde kullan.. :smiley:
Adını ben koymuş oldum devam etsin bari yeni lastikleriyle olsa bile.. :D

Hayırlı olsun, bol çamurlu günlerde kullanın.
Amortisörleri ve difransiyeli aşağıya aldınız mı ? Yoksa 2'' yükseltmeye gerek yok mu ?

horse' Alıntı:
Hayırlı olsun, bol çamurlu günlerde kullanın.
Amortisörleri ve difransiyeli aşağıya aldınız mı ? Yoksa 2'' yükseltmeye gerek yok mu ?
Arka amortisörleri uzunlarıyla değiştirdik ön amortisörlere ilave uzatma yaptık. Difransiyeller bağımsız aşağıya almaya gerek yok.

Yoksa 2'' yükseltmeye gerek yok mu ?

Burada ne demek istediğinizi anlamadım..?

Cümleyi yanlış kurmuşum.Demek istediğim 2'' yükseldiğinde Difransiyeli aşağıya almaya gerek olup olmadığıydı.
Bu arada uzun amortisörler vitaraya olur mu ? Olursa markası nedir merak ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR