KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam dostlar. 2.7 crd aracımın arka sol kapısı kapalı olduğu halde tavan konsolunda açık uyarısı veriyor. Haliyle bu uyarı kapanmadığı için menü içeriğini göremiyorum. Servise gittiğimde Front Control Beyni değişmesi gerekmiş. Bu beyin sağ ön kapı içerisinde mi. Çıkmasını araştırdım ancak henüz cevap alamadım.
Yok yok kapı üstünde switch yok. Bu modelde kapı kilidine bağlı. Servise gösterdiğimde front kontrol beyni değişmeli dedi. Çıkması 1.700 tl fiyatı var. Daha uygunu olursa alacağım. Araştırma içerisindeyim.
benzeri benim eski arabada olmuştu , oto elektrikçi kablo operasyonuyla biyeri iptal ederek çözmüştü , yani kapı açılsa da bilgisayar görmüyordu, herzaman kapalı gibi gösteriyordu.
benzeri benim eski arabada olmuştu , oto elektrikçi kablo operasyonuyla biyeri iptal ederek çözmüştü , yani kapı açılsa da bilgisayar görmüyordu, herzaman kapalı gibi gösteriyordu.
Kapı kilidine direnç koyarak bypass etmiş. alarm açık durumda kapı açıldığında alarm çalmaz. Gerçi ço da mühim değil. Fakat şimdi sorunum çözüldü. Kendi kendine düzeldi diyebilirim. Arada bir tekliyor ama şimdilik sorun yok..