Jeep Liberty

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,374

KLL

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir.
Yer
Ankara
Arkadaşlar yavaş yavaş yaşlanan Nissanımı elden çıkartmayı düşünüyorum. Bir alıcısı var bakalım ne olacak derken bende neler var piyasada diye dolanmaya başladım.

Jeep Liberty bütçeme en ugun oalcak arazi aracı olarak gözüme çarptı. ÇZelliklede eşim çok sevdi şeklini.

Bunların 2.4 litre düz vites gri tamponlu benzinli modeli ve bilindiği üzere dizel motorlu modelleri var. 3.7 litre motorlusu ise tahminimce çok tüketecektir ve LPG illaki lazım olur. Ayırca vegi dilimide cabası.

Bilginiz varsa ve paylaşırsanız memnun olurum Ağır arazi ile işim olmuyor ancak hobilerim gereği AT lastik ile bol bol çamurlu tarlalara giriyorum. Bile bile lades olmayalım.
Selamlar

Etiketler
Ynt: Jeep Liberty

liberty le çok ağır koşullara girmedeginiz sürece yolda kalmazsınız size dizel versiyonunu tavsiye ederim konforuda iyidir

benzinli 2.4 te 4x4 olan versiyon yokmu benmi yanlış görüyorum ilanlarda.

bunu duymak iyi, yoksa 4x2 nin ne anlamı olurki? otomobl al daha iyi.

bütçem ona el veriyor. düz vites olması ise sorunsuzluk açısından iyi ama alışkanlıklardan vaz geçmek zor olacaktır
bu arabaları alırken nelere bakmak gerekir?

Bende 3.7 Benzinli aldım, kullanması çok keyifli. Yakıt sarfiyati yüksek, lpg daha taktırmadım ama düşünüyorum.Bütün ustalara almadan önce kronik sorunlarını sordum, motor ve şanzuman problemi olmayan bir araba. Tek kronik sorun 30 000 km de bir rol kolları sorunuymuş oda önemsiz bir şey. eğer 3.7 almaya niyetlenirsen , kaskosu, vergisi ve yakıt durumunu iyi hesab et.

açıkçası 3.7 yi yakıttan öte vergiden ötürü almam. saçma sapan vergi politikaları nedeniyle rezil rüsva oluyoruz.

Arabayı çok hesaplı alırsan , vergi çok zorlamaz, en önemli nokta arabayı kaça alabileceğin

ama işte hesaplı satan yok 3.7 leri. 2.4 ile aynı para istiyorlar.

bence 3.7 benzinli 210 beygirlik kj jeep cherokee liberty gayet "cost effective" bir araç. 27-30 binraralığında böylesine güçlü ve donanımlı bir araca binmek gayet mantıklı. ben 2002 modelini kullanıyorum. 1950 tl YILLIK vergisi var ve lada niva kadar yakıyor. Daha ne olsun. Otomatik vites, deri koltuk, cruise kontrol, sunroof EURONCAP ten 4 yıldız ve harika bir selectrac arazi şanzumanı ile şehir içinde gayet kıvrak bir araç. Vergisi pahalı diye sıfırı ikiyüzbin tl olan aracı 28bin tlye alabilirsiniz.

2004 3.7 bizdeki de.

artık hanımdan kurtarabileceğim sanmıyorum. basınca gitmiyormuş Zj öyle dedi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR