Tam olarak kodunu bilmediğim 2002 yılında üretimi başlayan Cherookee, Liberty veya Renegade olarak piyasada gördüğüm yuvarlak göz farlı kasa olan 3.7 motorlu modellerin fiyatlarının düşük olmasının bir nedeni var mı acaba?2002-2003 modellerinin fiyatı 99 WJ'lerden bile düşük?
Liberty benimde almak istediğim bir araç ama ne yazıkki sitemizde bu araç hakkında fazla bir bilgi ve bu aracı tanıyan bize detaylı bir bilgi verebilecek bir arkadaş yok gibi ben yaza kadar bekleyip bir tane almak istiyorum.
bende 2010 liberty sport 3.7 v6 var 2 ay oldu alalı 7 bin km de yol yaptım.
hızlanması arazidede üzmemesi konforu herşeyi mükemmel
tek derdi benzin olablilir ben şehir içinde tam gazlı kullanıorum 18litre civarı yakıt tuketiyor. gaza uslu basınca uzun olda 11 litreye düşürmüştüm inanıyorum daha düşerdi.
benim için benzin promlem değil tabii ;D
mekke de 65 litre benzin 11 usd
eski kasa olanı bizim firmada makam arabası olarak dağıtılmıştı. hiç kimseyi çölde de çakıl da da dağda da yolda koymuş değildir.
Bence de yakıt ve vergi konusu fiyatlarını düşürüyor.3.7 libertylerin 5.2 grand cherokee den çok yaktığı cherokee servislerinde söylenmektedir.Ama güç ve hızı tartışılmaz.
kj liberty3.7, zj 4.0'dan bile daha az yakıt harcar (100km'de 2 lt daha az). 5.2'den de daha performanslıdır. Yeni teknolojidir. Daha kıvraktır. selectrac arazisi 4*2 özelliği ile fark yaratır. kj cherokee liberty bence ödenen parasının hakkını sonuna kadar veren uygun bir 4*4 alternatiftir.. 6 aydır 19000km kullanan bir doğa sever olarak tecrübelerim bunlar. Aracımda misafir olan arkadaşlarımında düşüncüleri gayet olumlu
4.0 ZJ ve 3.7 KJ sahibi olarak yukarıdaki mesaja imzamı atarım. sadece yumuşak süspansiyonlu ZJ nin düşük hız konforu, KJ de malesef yok ve koltukları sert.