Jeep Liberty 3.7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Oramiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,891

Oramiral

Vefa simdi sadece bir semt ismi...
Herkese Merhaba,

Tam olarak kodunu bilmediğim 2002 yılında üretimi başlayan Cherookee, Liberty veya Renegade olarak piyasada gördüğüm yuvarlak göz farlı kasa olan 3.7 motorlu modellerin fiyatlarının düşük olmasının bir nedeni var mı acaba?2002-2003 modellerinin fiyatı 99 WJ'lerden bile düşük?

Etiketler
Ynt: Jeep Liberty 3.7

Sanırım MTV' sinin yüksek olmasından kaynaklanıyor. 2003 modelin vergisi 4.567.00.- TL, 99 WJ 'nin vergisi kasko indirimiyle sanırım 1.140.00.- TL.
Sitede benden daha bilgili ve deneyimli arkadaşlar var ,mutlaka yardımcı olacaklardır.

Liberty benimde almak istediğim bir araç ama ne yazıkki sitemizde bu araç hakkında fazla bir bilgi ve bu aracı tanıyan bize detaylı bir bilgi verebilecek bir arkadaş yok gibi ben yaza kadar bekleyip bir tane almak istiyorum.

vergisi kopuk onların o nedenle benzinlileri çok ucuz. dizeline bakarsanız 20 bin lira pahalı.

bende 2010 liberty sport 3.7 v6 var 2 ay oldu alalı 7 bin km de yol yaptım.
hızlanması arazidede üzmemesi konforu herşeyi mükemmel
tek derdi benzin olablilir ben şehir içinde tam gazlı kullanıorum 18litre civarı yakıt tuketiyor. gaza uslu basınca uzun olda 11 litreye düşürmüştüm inanıyorum daha düşerdi.
benim için benzin promlem değil tabii ;D
mekke de 65 litre benzin 11 usd

eski kasa olanı bizim firmada makam arabası olarak dağıtılmıştı. hiç kimseyi çölde de çakıl da da dağda da yolda koymuş değildir.

Bence de yakıt ve vergi konusu fiyatlarını düşürüyor.3.7 libertylerin 5.2 grand cherokee den çok yaktığı cherokee servislerinde söylenmektedir.Ama güç ve hızı tartışılmaz.

kj liberty3.7, zj 4.0'dan bile daha az yakıt harcar (100km'de 2 lt daha az). 5.2'den de daha performanslıdır. Yeni teknolojidir. Daha kıvraktır. selectrac arazisi 4*2 özelliği ile fark yaratır. kj cherokee liberty bence ödenen parasının hakkını sonuna kadar veren uygun bir 4*4 alternatiftir.. 6 aydır 19000km kullanan bir doğa sever olarak tecrübelerim bunlar. Aracımda misafir olan arkadaşlarımında düşüncüleri gayet olumlu

4.0 ZJ ve 3.7 KJ sahibi olarak yukarıdaki mesaja imzamı atarım. sadece yumuşak süspansiyonlu ZJ nin düşük hız konforu, KJ de malesef yok ve koltukları sert.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
cekmeceli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR