KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı
Normal digital fotoğraf makinası ile sayfaları fotoğraflasak olmazmı acaba... Biz daha önce birkaç dökümanı o şekilde çoğaltmıştık. Hatta bi arkadaşımız fotoğrafı çekilmiş sayfaları word e aktaran bir program kullanıyordu. Şu an tam anımsayamıyorum programın ismini. Ama biraz ararsam bulabilirim sanırım.
Ayrıca eğer normal fotokopi ile çoğaltacak olursanız ben nasıl katkıda bulunabilirim acaba? Çünkü Erzurum 'da bulunuyorum. ???
Bu kitapcık 97 Grand charoke 5.2 limitedlere uygunmu acaba?
Ya uygun yada değil Benzer yanı vardır sanki daha iyisinimi bulacam bende isterim...
Yüzsüzlükmü oldu ne biraz ))
Her türlü masrafa ortak olabilirim
YA antifiriz aldım nasıl değişcem anlayamadım belki kitapda yazar))
Evet, kitap 97 modelide
sagyet' Alıntı:
Bu kitapcık 97 Grand charoke 5.2 limitedlere uygunmu acaba?
Ya uygun yada değil Benzer yanı vardır sanki daha iyisinimi bulacam bende isterim...
Yüzsüzlükmü oldu ne biraz ))
Her türlü masrafa ortak olabilirim
YA antifiriz aldım nasıl değişcem anlayamadım belki kitapda yazar
Evet kitap 97 modelide kapsiyor,
Su an icin bir masraf gerekmiyor, taraniyor ve netè yüklenecek.
Bır fıkrım var:
Ben hergün bu konu başlığına 10 sayfa yüklesem en fazla 15-20 gün içinde herkes tüm sayfaları almış olur. Her sayfanın köşesinde zaten sayfa numaralarıda var. Olayda çözümlenir. Ne dersiniz?
Mesela ilk olarak bugün denemek için göndereyim. (Herkesin merak ettiği konu olduğu için 192-195 sayfalarına öncelik verdim)
Hocam öncelikle seni baya uğraştırdık teşekkürler . Sanırım sayfaların tümü 50 mb civarı yer tuttar . hatta sıkıştırılırsa winrarla falan daha da düşer . Bu şekilde rar olarak yada yada dürk klasör olarak rapide yada dosya paylaşım sitelerinin birine yükelnirse indirmek sanırım 20-25 dakikayı geçmez .
Tabi 1024 bir bağlantı kullanıyorsanız sizin yükleme daha uzun sürecektir .
Hatta bir mail e ataçlayıp yollarsanız bende yapabilirim . Ama bu maili göndermrnizde uzun sürecektir
Burdan takip edersek arkası yarın gibi hergün heyecanla yeni bölümleri bekleyeceğiz ;D
Bu arada bizim zj konusu kilitlenmiş . Sadece zj envanternin çıkarıldığı bir başlık açalım en iyisi ...
Aslına bakarsan bunları bende düşündüm ama daha sonra sitedeki herkesin bilgisayar kullanım bilgilerinin tam olamayacağını ve sıkıntıu çekeceklerını düşünerek böyle bır yola başvurdum. O kadar önemli bir zahmette değil benim için. Siteye takılırken bir yandanda tarıyorum. Öteki yollarla her kafadan bir ses çıktı. Bunun fazla uzamasınıda istemiyorum. Ben hergün 20-30 sayfada yüklerim, bir haftada biter gider. Sadece dikkat edin her dosya ismi aynı zamanda sayfa numarasıdır.