KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı
Arkadaşlar ben Antalya'dan Serdar Timur. 1993 zj grand cherokee sahibiyim ve bu kitaba benim de ihtiyacım var. Her türlü masrafa ben de katılırım. Şimdiden herekese teşekkürler, saygılarımla, Serdar Timur
Birde anlayamadigim bu kullanim kitabindan nasil oluyorda sadece bende var???
Benim araba 95 model ama 97 trafige cikisli. Amerikadan gemi ile Mersinè gelmis. Bunla bir baglantisi var herhalde.
Hocam bilmeden kullanıyoruz aracı ama öğrenicez yakında ;D
Benim Araçta 94 Model ve 97 de Almanyadan getirmiş benim aldığım kişi . Bende bütün kitapçıklar vs duruyor ama Almanca İşin garibi ingilizcesini bile bulamadım nette ...
bu arada Sayıyı netleştirirsek kitap tarama (OCR) işi yapan biryerde taranabilir.Buralar çok hızlı hallediyorlar zaten . Sanırım sayfa Maliyeti A4 içim 80-90ykr . Kitapçık A4 ün yarısı kadar . 50 kuruşa falan taranabilirse 150 ytl falan maliyeti olur ki bunu böldüğümüzde hiçbirşey tutmuyor . birde Rapid e atarsak herkes indirebilir .
Merhabalar arkadaşlar.Ben Ankara'dan Barış 1996 model grand cherokee sahibiyim aynı şekilde bende bu kitapçığa ihtiyaç duyuyorum her türlü masrafa ortak olabilirim Saygılar..