Jeep Grand Cherokee WJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan driftmachine Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,917

driftmachine

Ana Kamp
Hafif off road ve şehir içi kullanımı için 30.11.2010'da aldığım 1999 Model 4.7 V8 Büyük tank LPG li 71.000 Mil (113.600 KM) deki aracımı büyük bir hevesle almıştım. Evim ile işim arası mesafe uzak olması nedeniyle yakıt masrafım bir hayli yükseldi. Bu nedenle daha az yakıt harcayan bir araç almam gerekiyor :(

Aracı aldığımda Bostancıdaki JEEP Control servisine check up için soktum. Ekspertiz raporunda 1. Lastikler değişecek 2. Sağ arka amartisörde sorun var detaylı bakılması gerekiyor. 3 . Bakım zamanı gelmiş 4. 2 Parçada boya var. Olarak rapor çıktı. Yani araç gayet düzgün.

Aracın tüm bakımları balatalar ve sağ amortisorde olan sorun dahil 600 tl ye yapıldı. 4 Adet Lassa Competus AT lastik alındı (1000 tl). Arabada 300€ değerinde orjinal jeep yan basamaklar ve 120€ değerinde ön arka çeki halkaları bulunmaktadır. İçi dışı pırılpırıldır. Kısacası az km yapmış yıpranmamış içiniz rahat binebileceğiniz bir araç. Daha ilana çıkartmadım önümüzdeki hafta çıkartacağım ilk ilanımı burada vermek istedim. Bu sitede satılırsa mutlu olurum. Fiyat olarak şunu istiyorum şu olur muhabbetine girmeyeceğim 29.500.-tl ye bırakıcam. Aracımda tek kuruş masraf yoktur. Zaten yapılması gerekenleri ben 500-600 km önce yaptım.
33954_476504674083_795284083_5594811_3299107_n.jpg

166177_493503289083_795284083_5848053_7409742_n.jpg

156524_474394139083_795284083_5562457_5751016_n.jpg

Etiketler

Ynt: Jeep Grand Cherokee WJ

Aracınız gayet güzel görünüyor.
İç görüntüleride paylaşırmısınız.Merak ettim açıkcası.
Tüketimi ne kadar?

AKİVA' Alıntı:
Aracınız gayet güzel görünüyor.
İç görüntüleride paylaşırmısınız.Merak ettim açıkcası.
Tüketimi ne kadar?

iç fotosu hiç çekmedim yarın çeker koyarım. 100 km de 20 lt lpg.

Çeki halkaları için tampon söküldüğünde çektiğim fotolar. Ön Şasi çok düzgün hala orjinal köpükleri ve etiketleri duruyor.
img0063ge.jpg

img0064jh.jpg

img0065et.jpg

LPG simit tank mıdır? Klima (sağ/sol) ısıtma-soğutmasında sorun var mı (bu kasalarda çok sık sorun olduğu için soruyorum). Hayırlı satışlar.

GezenGen' Alıntı:
LPG simit tank mıdır? Klima (sağ/sol) ısıtma-soğutmasında sorun var mı (bu kasalarda çok sık sorun olduğu için soruyorum). Hayırlı satışlar.

LPG simit değil bağajda yaklaşık 70 LT lik bir tank fakat bagajı oldukca geniş olduğundan pek sıkıntı olmuyor. Yukarda yazmayı unutmuşum LPG araca ilkkez geçen sene uygulanmış şu anda 11 ay garantisi var. Aracın çalışmayan aksayan hiç bir aksamı tesisatı yok. Dediğiniz gibi bu sorun bir çok araçta görülüyormuş Bu araçdada karşılaşılmış ve radyatör boruları bakır kaplama ile değiştirilmiş. Jeep Servis in dediğine göre bu işlemden sonra birdaha tekrarlamazmış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri