izocam'ın ürününü karavanda kullanmak gibi düşüncem var. Yapışkanlı olanı alıp saca yapıştırarak ilk katman yapmak istiyorum. bundna sonrada iç tarafa bizofol ile döneceğim sanırım.
İzocam'ı kullanan biri olarak sizce doğru karar vermiş olur muyum? sağlık açısından bir problem yaratır mı dersiniz?
Bende bizofol abba almak istiyorum. Fakat parça olarak satılmıyormuş. 50metreye 2 metre top halinde(yani 100 metre kare) satılıyormuş. Maslakta erdener ambalajda varmış. Kendi karavanına yalıtım yapmış birinden bu bilgileri aldım. 1000TL ye aldığını söyledi.
Eğer sizin içinde uygunsa 1 top alıp ikiye bölebiliriz. Benimde ihtiyacım var
Bende bizofol abba almak istiyorum. Fakat parça olarak satılmıyormuş. 50metreye 2 metre top halinde(yani 100 metre kare) satılıyormuş. Maslakta erdener ambalajda varmış. Kendi karavanına yalıtım yapmış birinden bu bilgileri aldım. 1000TL ye aldığını söyledi.
Eğer sizin içinde uygunsa 1 top alıp ikiye bölebiliriz. Benimde ihtiyacım var
MERHABA ÖZERDEN DİYE BİR YER VAR PARÇA PARÇA SATIYOR Özerden
BURAYLA KONTAK KURUN
HURDA GİBİ DÜŞÜNÜN KALAN PARÇALARI SATIN ALABİLİRSİNİZ BEN ÖYLE YAPICAM ÖYLE YAPAN ÇOK İNSTAGRAMDA TAKİP ETTİĞİM BİR KAÇ SAYFA ÖYLE KİLO İLE SATIN ALMIŞLAR
yalıtım olaylarını köpükle bile yapan var bence olasılık çok olduğundan kafalar çok karışıyor folyo yapıştırıcı var koçtaşdan aldım ben üstüne cam yünü alın folyolu ben öyle yaptım ve bizfolüde almamın sebebi ekşin aradığımdan yoksa çoktan yapardım Simself Aluminyum Folyolu İzolasyon Bantı 10mx10cmx1,5mm
MERHABA ÖZERDEN DİYE BİR YER VAR PARÇA PARÇA SATIYOR Özerden
BURAYLA KONTAK KURUN
HURDA GİBİ DÜŞÜNÜN KALAN PARÇALARI SATIN ALABİLİRSİNİZ BEN ÖYLE YAPICAM ÖYLE YAPAN ÇOK İNSTAGRAMDA TAKİP ETTİĞİM BİR KAÇ SAYFA ÖYLE KİLO İLE SATIN ALMIŞLAR