İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bandit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,711
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...

gulsahkocaman' Alıntı:
Merhaba bu konuya oldukça yabancıyım sadece bir arkadaşımın ricası için sormak istedim rotaları neye göre belirliyosunuz önceden belirlimi yoksa uygun gördüğünüz yerlerede gidiyomusunuz?Ayrıca kendisi Sakarya Doğançay tarafında bunun için oldukça uygun yerler olduğundan bahsediyor bunu gündeme getirmek için ne yapması gerekir sizce?Doğru yerdemi cevap arıyorum bilmiyorum ama yardımcı olup yönlendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...
Merhaba Gülşeh hanım tam olarak ne sormak istediginizi anlayamadim ama
gezi rotaları daha önceden gidilmiş belirlenmiş yerlerde olabilir keşif geziside olabilir illaki CPRS olacak diyede bişey yok eger gidilecek yer biliniyorsa ayrıca keşif gezisi yapmayada gerek kalmaz
aslında dogru yerde degilsiniz madem arkadaşınız gezi düzenlemek istiyor bu gezi ne gezisi olacaksa (off road,trkking,vs,) o bölümde yeni konu açarak forum üyelerini davet edebilir
..yunus...

Etiketler

İlginiz için teşekkürler,şunu sormak istedim çevresinde off-road için uygun gördüğü alanlar var gezi düzenlemek istiyosa bunun için herhangi bi izne gerek yok değilmi ve daha önce orda bu tür etkinlikler yapılmamışsa keşif gezisimi yapılması gerekiyor..teşekkürler

gulsahkocaman' Alıntı:
İlginiz için teşekkürler,şunu sormak istedim çevresinde off-road için uygun gördüğü alanlar var gezi düzenlemek istiyosa bunun için herhangi bi izne gerek yok değilmi ve daha önce orda bu tür etkinlikler yapılmamışsa keşif gezisimi yapılması gerekiyor..teşekkürler
Herhagibir izin almaya gerek yok tabibi sahipli bölgeler hariç keşif gezilerinin maksadı gidilecek yeri 1-2 araç önceden gider nerden gidilir ,hangi yola girilmez ,nerde kamp yapılır gibi bilgiler toplanır varsa cprs rotaları çıkartılır aynı yolları tekrar bulabilmek için
arkadaşınıza tevsiyem Sakarya da off road la ilgilenen gezenbilir üyesi olan veya olmayan arkadaşla var onlarla irtibata geçebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri