yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...
gezi rotaları daha önceden gidilmiş belirlenmiş yerlerde olabilir keşif geziside olabilir illaki CPRS olacak diyede bişey yok eger gidilecek yer biliniyorsa ayrıca keşif gezisi yapmayada gerek kalmaz
aslında dogru yerde degilsiniz madem arkadaşınız gezi düzenlemek istiyor bu gezi ne gezisi olacaksa (off road,trkking,vs,) o bölümde yeni konu açarak forum üyelerini davet edebilir
..yunus...
Merhaba Gülşeh hanım tam olarak ne sormak istediginizi anlayamadim amagulsahkocaman' Alıntı:Merhaba bu konuya oldukça yabancıyım sadece bir arkadaşımın ricası için sormak istedim rotaları neye göre belirliyosunuz önceden belirlimi yoksa uygun gördüğünüz yerlerede gidiyomusunuz?Ayrıca kendisi Sakarya Doğançay tarafında bunun için oldukça uygun yerler olduğundan bahsediyor bunu gündeme getirmek için ne yapması gerekir sizce?Doğru yerdemi cevap arıyorum bilmiyorum ama yardımcı olup yönlendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...
gezi rotaları daha önceden gidilmiş belirlenmiş yerlerde olabilir keşif geziside olabilir illaki CPRS olacak diyede bişey yok eger gidilecek yer biliniyorsa ayrıca keşif gezisi yapmayada gerek kalmaz
aslında dogru yerde degilsiniz madem arkadaşınız gezi düzenlemek istiyor bu gezi ne gezisi olacaksa (off road,trkking,vs,) o bölümde yeni konu açarak forum üyelerini davet edebilir
..yunus...