İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bandit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,709
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bandit

Yeni Üye
herkese merhaba... hadi izmitin takımları;A tıkımı,L takımı,Z takımı..... ;D yok mu bu pazar gezi?
Eğer hiç bişey olmazsa ben tek başıma gidicem ercova inönü tarafına ( tek başıma gezmeyi hiç sevmiyorum ama).

Lakin başka fikri veya organizasyonu olan varsa seve seve iştirak etmek isterim....

Etiketler
Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...

tek araba çok sakat olur ve doğru değil.
daha önceden tecrübe edindim.
dikkat et en azından bir araba daha ayarlarsan daha sağlam olur.

abi emin ol farkındayım bunun ve yandaş arıyorum kendime. ama hiç bişey olmazsa risk almam gözümün kesmediği yerden dönerim ....ŞENER

şener kesin bişey yok ne yazık ki ...

geçen haftada gezemedim lastiklerim kaşınıyor... ;D ;D

yarın kesinleşecek nereye gideceğimiz...

kesinleşince haber veririm...

bu hafta yapalım bişeyler görüşmek üzere ;)

merhaba yol uzak demesseniz buyrun gelin her zaman bekleriz ...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22981.0

abi annane yokuşu çok lezzetli gözüküyor ama istanbul zor gibi duruyor...çok teşekkür ederim şimdiden iyi faaliyetler size....

dronder' Alıntı:
yarın kesinleşecek nereye gideceğimiz...

Bir aksilik olmazsa yarın Fatih (Parodi) ile birlikte Sogucak ve Kuzuyayla civarında olacağız. CB kanal 5'de oluruz. Denk gelirsek görüşmek üzere...

BolbuzJack' Alıntı:
Bir aksilik olmazsa yarın Fatih (Parodi) ile birlikte Sogucak ve Kuzuyayla civarında olacağız. CB kanal 5'de oluruz. Denk gelirsek görüşmek üzere...

murat bey biz daha çok kartepenin diğer tarafında dolaşıyoruz...

kuzuyaylada çok kar var yol almak imkansız...

bizde cb de 19 oluyoruz...

görüşmek karşılaşmak üzere...

Kartepe'nin diğer tarafı neresi?? Gezenbilir'in kanalı 5'dir genelde ama 19'u da deneriz :smiley: Kuzuyayla yolunu dozer açmıyormu pazar günleri?

BolbuzJack' Alıntı:
Kartepe'nin diğer tarafı neresi?? Gezenbilir'in kanalı 5'dir genelde ama 19'u da deneriz :smiley: Kuzuyayla yolunu dozer açmıyormu pazar günleri?

kartepe samanlı sıra dağlarının en yüksek tepesidir...

biz daha çok açılmamış yolları tercih ediyoruz... rakımın daha az karın daha az olduğu yerler...

onlarda daha çok yuvacık, bahçecik veya gölcük değirmendere civarlarından girilen yerler...

Hımm anladım, biz önce Soğucak'ı denicez, sonra Kuzuyayla tarafına geçicez. Telsiz açık olur, sabah erken gelmeye çalışıcaz bayaa... 4 araç olucaz büyük ihtimalle.

BolbuzJack' Alıntı:
Hımm anladım, biz önce Soğucak'ı denicez, sonra Kuzuyayla tarafına geçicez. Telsiz açık olur, sabah erken gelmeye çalışıcaz bayaa... 4 araç olucaz büyük ihtimalle.

size hayırlı yolculuklar...

gps cihazı varsa rota kaydedip paylaşırsanız seviniriz...

görüşmek üzere...

cbden tesadüf edebiliriz....

bandit' Alıntı:
herkese merhaba... hadi izmitin takımları;A tıkımı,L takımı,Z takımı..... ;D yok mu bu pazar gezi?
Eğer hiç bişey olmazsa ben tek başıma gidicem ercova inönü tarafına ( tek başıma gezmeyi hiç sevmiyorum ama).

Lakin başka fikri veya organizasyonu olan varsa seve seve iştirak etmek isterim....

Yarın bir tarafa gitmek istiyorum ama daha karar vermedim. Ercova, İnönü yaylasına Nisan,Mayıs dan önce gitmeyi bir kere unutun dozerden başka birş ey oraya gidemez. Ama o yola girilir ne kadar gidilir o ayrı konu. Kolay gelsin

Merhaba bu konuya oldukça yabancıyım sadece bir arkadaşımın ricası için sormak istedim rotaları neye göre belirliyosunuz önceden belirlimi yoksa uygun gördüğünüz yerlerede gidiyomusunuz?Ayrıca kendisi Sakarya Doğançay tarafında bunun için oldukça uygun yerler olduğundan bahsediyor bunu gündeme getirmek için ne yapması gerekir sizce?Doğru yerdemi cevap arıyorum bilmiyorum ama yardımcı olup yönlendirirseniz sevinirim.Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri