İzmit Samanlı Dağlarında Bir Tur Atalım Dedik (21 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,878

metehan41

only jeep...
Yer
KOCAELİ
dostlar selamlar,
yarın sabah saat 10:00'da izmit yahyakaptan karşısı opet'te buluşarak şimdilik 7 araç olarak dağlarda bir gezi yapmayı planlıyoruz. yarın havanında yağmurlu olacağını düşününce içimiz dahada bir kıpır kıpır oluyor. katlımlarınız bekleriz. sonuçta istanbula bile 1 saat ( şile kadar yakın... :smiley: ) irtibat için Fatih YAZICI: 0-533-255 57 58
katılım listesi şöyle olacak;
1- doğan abi-lada niva
2- cevat abi- ford kamyon :smiley:
3- erkan abi-daihatsu feroza
4- orhun-lada niva
5- mustafa-jeep cherokee xj
6- fatih-suzuki grand vitara
7- selçuk ( benim yeğenim gebzeden gelebilirse katılacak bize)toyota fj-70
8-

listeye eklemek isteyen geç kalmasın. haa bu arada duruma göre akşam iftarı dağda bile yapabiliriz. gitmeden dönmek belli olmuyor biliyorsunuz.

Etiketler

Güzel bir gün geçirdik,bir kaç kare gönderiyorum.

DSC_0568.jpg

DSC_0566.jpg

DSC_0593.jpg

DSC_0611.jpg

DSC_0655.jpg

DSC_0636K.jpg

DSC_0620.jpg

DSC_0631.jpg

Ynt: İzmit Samanlı Dağlarında Bir Tur Atalım Dedik (21 Eylül 2008)

konu başlığını yeni gördüm yaa.. bende gelirdim. en azından sizlerle tanışmak için.. samanlı dağlarının hangi kesimi fotoğrafların olduğu yerler ?

Selamlar
Arakadaşlar cok güzel bir gezi yapmışsınız harika ressimler bizde bu gün kemerburgaz belgratta ufaktan bi gezi yaptık 3 araç bende birazdan gezi ressimlerini yayınlıyacam tebrikeler

efe_41' Alıntı:
konu başlığını yeni gördüm yaa.. bende gelirdim. en azından sizlerle tanışmak için.. samanlı dağlarının hangi kesimi fotoğrafların olduğu yerler ?

Biz Suadiye'den girdik Altıoluk ve Soğucak yaylalarını gezip Sapancaya indik.

selam arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş harika resimler artık böyle güzelse orda olmayı düşünemiyorum gezilerin devamı gelir inşallah bende aranıza katılmak istiyorum

arkadaşlar geziniz çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler,siteye hareket kattınız.

Keyifli ve güzel bir gezi olmuş, güzel kareler ve paylaşım için tşkler, nice güzel geziler dileklerimle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.