İzmirdeki bu araç için yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Eralpgzdm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,987

Eralpgzdm

yoldan çıkmak güzeldir
Yer
Çorlu
Merhaba ;

Uzun zamandır binek aracımla takas yaparak LC VX 100 arıyordum. İzmirdeki bu araca oldukca yaklaştım :smiley:.
TEM servistende telefon ile destek alarak duzenli servis bakımları ve KM doğru olduğuna kanaat getirdik ve hafta sonu almak için kısmetse gideceğim.
Aracı gören bilen varsa bana yardımcı olabilirmi ??? ???

Tşk
Eralp

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-ilk-sahibinden-land-cruiser-lpg-li-orjinal-hic-degisen-yok-98279672/detay

Etiketler

Ynt: İzmirdeki bu araç için yardım

benim evin 2 -3 sokak otesinde gordugum bir arac. bir kez kırmızı ışıkta bir kez de feribot iskelesinde karşılaşmıştım. Kendisini gezenbilire davet etmistim ama gelmedi sanirim bunca zaman gormedim cunku hic sitede. Izmirde fazla LC kullanicisi yok haberleselim demistim ona da pek yanasmamisti. O yuzden araci pek tanimiyorum. Ama hemen hergun goruyorum. saniyorum sahibi mobilya isi gibi bir is yapiyor cunku ayni zamanda karabaglarda (mobilyacilarin oldugu bir bolge izmirde) da goruyorum araci. En iyi temservis bilir ancak yine de izmire geldiginizde birine gostermek gerekebilir. tabi bir de bu arac icin kac lira odeyeceginiz onemli pazarlik durumu ne. Ama temiz bir arac oldugunu dusunuyorum cunku en azindan disaridan oyle duruyor. ;)

araç bakımlı gözüküyor. servis kontrollerini yaptırdıysanız niyetiniz önemli. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Tşk ederim .
Son zamlardan sonra bir an duraksadım :smiley: Yılda ortalama 30-40 bin km yol yapıyoruz. Tuğsan beyin dediği "kapıda aslan beslemenin" ötesine geciyor artık bu. kısmetse Mondeomu vermeden alıp VX 100 tadını kışın trakya çamurlarında çıkarmak istiyorum. ama sanırım VX 100 bindikten sonra mondi ye binmemek için bir sürü bahane uydurcagım sanırım :smiley: yazın ; hava bulutlu karmı yağacak ne gibilerinden :smiley:

Serkan bey
Size site üzerinden mail atmaya çalıştım ulaştı mı bilemiyorum pm içinde kıdemim yetmiyor sanırım
Eralpgizdem@gmail.com mailim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR