İzmir'de Off - Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,513
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009)

Bu geziye burda ismi geçmiyen sağlam bir araç gelecek galiba :smiley: O hepimizi arka arkaya bağlar oyle çeker :smiley:

Etiketler

Beyler anlaşılan hepiniz batmaya karar vermişsiniz :smiley:
Bu kurtarma ve çekme anlarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirmeyi unutmayın lütfen ;)
Katılacak olan herkese kazasız belasız bol çamurlu ve eğlenceli bir gün diliyorum :smiley:

Anasayfada bulunan "Yaklaşan Etkinlikler" den sitemizde organize edilen tüm etkinlikleri takip edebilirsiniz.

Birde yamur yağarsa tam süper olacak urla :smiley: Çamurla taşla toprakla uğraşırken mutlaka elinde makina olan üyeler gereğini yapar diye bekliyorum. :smiley:
"Katılacak olan herkese kazasız belasız bol çamurlu ve eğlenceli bir gün diliyorum " İnşalah kazasız belasız bir gezi olur teşekkürler

dolu dolu pillerle donattığım bir makina ve 300 kadar fotoğraf çekebilecek bir bellekle geliyor olacağım. kaçırır mıyım o kareleri ? :smiley:

lastiklerim o kadar da kabak değil aslında, tek problemimin aracımın uzun olması olduğunu düşünüyorum.

kolay kolay batmam ama, batarsam da problem değil :smiley: oraya niçin gidiyoruz :smiley:))

yamur , çamur, muhabbet , eğlence , mangal keyfi ..... :smiley:

süper olacak :smiley:

ben zaten iş gereği doğal off-road yapıyorum dağ başlarında :smiley: fakat sırf çamura batmak için ilk kez bir organizasyona katılıcam.

Bir de yağmur yağsa dileği kabul oldu, sanırım 3-4 gün yağmur yağacak :smiley: Bol çamur sizleri bekliyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum, keyifle ve bol fotoğraf ile dönün ..

arkadaşlar harikasınız katılmayı çok isterdim ama o tarihte trabzonda olacağım. bidahaki sefere inşallah. size kolay gelsin der kazasız belasız bir organizasyon olması dileğimle. saygılar...

Yamur geziyi güzelleştirecek galiba :smiley:

evet beyler yagmur da yadı ben bugün OK ları hazırlatım yarın takacam makınaya birde cekme halatı aldımmı yanıma tamadır işi, ha birde fotoraf makınasını birde fotoraf cekecek elemanda alayım

Bu gezi beni aşar, menzil fazla :smiley: hem soft top ım ben, üşüyüp hasta olmak da var rüzgar giriyor kapıyla tente arasından :smiley:

Lütfen en kısa zamanda merkeze daha yakın bir yer belirleyelim, çamurdan ziyade doğa gezisi gibi olsun, ben de katılmak isterim

Selamlar herkese

izmirin bundan daha yakın bir yeri varsa soyleyın arkadaşlar,yapmayı urlaya dauzak menzil diyorsanız biz napalım ta sapancaya gitdik bu sevda yuzunde ne kazdagları kaldı vallahı cok üzüldüm sizin adınıza

Tamam özgür artık başka bir sefere.

2 gündür giremiyorum siteye ama, fırtına sebebiyle benim işler coştu. umarım yarın manisa bölgesinde yağmur ve fırtına olmaz.
inanın, 25 ocak gezisi için haddinden fazla antrenman yaptım. çamurda kayan arabayı kurtarmak için 5 kişi dağ başında neler çektik.
basit bir dağ başı bile böyleyse, o parkur ne hale gelmiştir, Allah bilir !
hayırlısı.
umarım yarın işim çıkmaz. bunun için dua ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri