Çok keyifli bir gezi oldu.
Ctesi günü 3 araç termal otel önünden hareket ettik, dağ yollarından kavacık asfaltına çıktık. Efem çukuru yolundan yine dağ yollarını kullanarak Balaban göletine kuzeyden ulaştık.
Yollar tahminimizden daha kolaydı, bu nedenle artan zamanımızı göletin menba tarafındaki su/çamur ortamında değerlendirdik.
Bugün sabah katılan 2 araçla sayı 5 oldu. Yeniköyün güneyindeki orman yolları ve patikalarda tur attık.
Manzara kaz dağlarını aratmadı, çok güzeldi.
Yine paylaşımcı, eğlenceli, keyifli bir gezi oldu
Ynt: İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi
arkadaşlar tek ladacı olarak zor bir gezidi benim icin uzerimde cok baskı vardı ama yinede cok keyıf aldım bir gezidi herzamankı gibi emegi gecen herkeze cok teşekürler serdar seni cok aradım ama cok beni bırakdınya lantdiların eline kurbanlık gibi
erco' Alıntı:
arkadaşlar tek ladacı olarak zor bir gezidi benim icin uzerimde cok baskı vardı ama yinede cok keyıf aldım bir gezidi herzamankı gibi emegi gecen herkeze cok teşekürler serdar seni cok aradım ama cok beni bırakdınya lantdiların eline kurbanlık gibi
erco' Alıntı:
Serdar Abi nasılsın?
Bizleri yalnız bıraktın. Özellikle Ercan Abi çok yalnız kaldı John dere Serkan olmasaydı Niva çamurdan nasıl çıkacaktı
John Dere çamurla oyun oynarken bende kişi başı iki şişe acı su için daldım çamur içine. Kocaoğlan yüzümü kara çıkarmadı.
Nejat Abi, İzinlerin kaldırılması çok kötü oldu.
Cumartesi akşamı Ercan abi çok zor durumda kaldı. Tek nivacı
abim dün eve gelince pert olduğu için uyudu kaldı muhtemelen bizdeki fotografları ve videoları mesela ercan abiyi çekerken frene bastığı halde sürüklendiğini felan izleyebilirsiniz.
çok güzel bir hafta sonu idi geceyi güzel gecirmemizi sağlayan ahmet'e ve ercan abiye cok teşekkürler
bu arada kamp alanında mutlaka yanımızda olması gereken bir ekipman daha keşfetmiş olduk