İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,257

Etiketler
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)

Evren UYANIK' Alıntı:
Ben de takipteyim. Tarih yaklaşınca gelip gelemeyeceğimi kesin bildiririm.

Konu başlığında Ovacık Bayındır yazılmış ama bu etkinlik Ovacık'ta mı, Bayındır'da mı? Bayındır'sa İzmir'den giderken Torbalı'dan sonra yeni açılan yoldan Bayındır'a ulaşım daha kolay olabilir. Gerçi o yolda da çalışma vardır bir ara kapatılmıştı ama şimdiye açılmıştır herhalde. Ovacık'sa eğer tarif edildiği gibi Kemalpaşa tarafından gitmek daha kolay olacak herhalde.
Evren merhaba. Etkinlik Kemalpaşa Ovacık ta yapılacak nasipse. Ercanla şimdi görüştüm. Selamlar

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)

takip...

Naturalist61' Alıntı:
Evren merhaba. Etkinlik Kemalpaşa Ovacık ta yapılacak nasipse. Ercanla şimdi görüştüm. Selamlar

Tamamdır. Peki kamp mı olacak, gece kalacak mısınız? Günübirlik gelecekler Cumartesi mi gelmeli Pazar mı gelmeli, tarih yaklaştıkça netleştirirsek ben de ona göre ayarlamaya çalışır bir aksilik olmazsa katılırım.

1-Erco
2-Hasan abi
3-Emre
4-Cağtay
5-Vehbi
6-Serdar
7-Nejat abi
8-Burhan abi
9-Metin
10-Sunay
11-Ulaş-aslı-zagor
12-Ziyacan
13-Evren

ovacık piknık alanında kamp atılacak 29 ekım cumartesi ben öylen cıvarı orda olmaya calışacam ateş icin odun ayarlatırıyorz isteyen izmir gazıemir bayındır derekoy den ovacık pıknık alanına ulaşabilir isteyen de kemalpaşa tarafındanda gelebilir wc ve su mevcur ışıklandırma da var ufak bir de kapalı alan var program sa ateş başı muhapet muhapet ve kafamız eserse bi gezi yaparız bire daha once yapmış oldumuz parkurda araclarımız ve kendimizi camurlarız

Bayındırdan sonra ergenli kaplıcalarının olduğu taraftan mı gidiliyor ki

mehmet35yildiz' Alıntı:
Bayındırdan sonra ergenli kaplıcalarının olduğu taraftan mı gidiliyor ki
[/quot
bayındırdan sonra derekoy var orda kaplıcalar var o köyun icinden yukarıya doğru tırmanılıyor

tsk ederim gelmeye çalışacam,tarih yaklaşınca belli olacak.bende karabağlardayım

Bilgi

cumhuriyet bayramı etkinliiği kamp ateşi başında bayram coşkusu
sevgili dostlar hareket yer ve saatlerini açıklıyoruz,
gaziemir,hatay,karabağlar,​sarnıç ve çevresinde oturan dostlarıda düşünerek iki noktadan hareket etmeyi uygun bulduk bu bölgede oturup ovacık etkinliğine katılmayı planlıyan dostlar saat 12.00 da gaziemir kipadan hareket edecektir, bu güzergahtan hareket eden dostlar 05425252563 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz detaylı bilgi icin..
diğer buluşma ve hareket yerimiz bornova kipadır,
bu toplanma ve hareket yerinden iki grup halinde hareket edilecektir ilk grup saat 11,30 DAĞCI CAN kardeşimizi 05052595784 numaralı telefondan irtibat kurabilirler..
bornova kipadan hareket edecek ikinci grup öncelikle SMYRNA BUGS un düzenlediği cumhuriyet bayramı konvoyuna katılmayı planlıyan dostların oluşturacağı gruptur,
bornova kipadan hareket edecek ikinci gruptaki dostların kamp için gereken ekipmanlarını,hazırlıkları​nı araçlarında bulunndurması gerekmektedir..
ikinci grubun hareket saati ilerliyen günler içerisinde bildirilecektir,,bilgi için TANJU KARDEŞLE 05336332302 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz...
bu arada bize nazilli ve çevrsinden katılacak dostlar DEMİRHAN kardeşşimizle irtibatta olsunlar...
CUMHURİYET BAYRAMINA YAKIŞIR BİR KAMP OLMASI DİLEĞİMİZLE

Benim gece kalmam mümkün olmayabilir. Hem hanım arıza yapar diye düşünüyorum, hem de hiç kamp yapmadığım için ekipmandan yana hiçbir şey yok bende. Günübirlik gelsem bir sakıncası var mıdır? Günübirlik gelmek için Cumartesi mi Pazar mı daha uygun olur, ne dersiniz, ne önerirsiniz?

yengeyide alın gelin derim genelde hep eşli olyor bu tür etkinlikler cumartesi gecesi bence cok keyıfli olu ateş başı muhabet ve gece camur parkuru
ekıpman da metrodan alın derim bir yandan başlamak gerek bir cadır bir şişme yatak ve tuluma bakar

Ercan usta çadır şişme yatak filan tamam da gece sıcaklığı nasıl oluyor ovacıkta? donmayalım :smiley:

Daha önceki Ovacık kampında yangın şeritlerinden gittiğimiz ve Ufukla Görkemin zor saatler geçirdiği yolu tekrarlamak güzel olurda ama... Neyse.... :D :D

arkadaşlar kadroda bir kişilik boş yer varsa degerlendirelim .cengiz

Bizlerde katılıyoruz.İki aile olucaz.Zaman ilerledikçe yiyecek,içecek,kamp malzemeleri(cadır,uyku tulumu,mat v.s) gibi gerekli malzemeleri listelersen yeni katılımcı arkadaşlar için daha faydalı olacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR