İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,334
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)

24 Ocaktaki Karagöl gezisinin tadı damağımızda kaldı. Bu gezininde o geziyi aratmayacağı belli. Ancak gezinin kapital düzenin oluşturduğu 14 Şubat gibi bir güne denke gelmesi benim gibi birkaç arkadaş adına talihisizlik olmuş :( Hepinize bol çamurlu ve eğlenceli bir gezi diliyorum.

Etiketler
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)

sabah 10'da görüşmek üzere.

Ben katılamıyorum, katılan arkadaşlara iyi eğlenceler.

berkguray' Alıntı:
24 Ocaktaki Karagöl gezisinin tadı damağımızda kaldı. Bu gezininde o geziyi aratmayacağı belli. Ancak gezinin kapital düzenin oluşturduğu 14 Şubat gibi bir güne denke gelmesi benim gibi birkaç arkadaş adına talihisizlik olmuş :( Hepinize bol çamurlu ve eğlenceli bir gezi diliyorum.

Aynen katılıyorum ;D ;D ama bunu hanımlara anlatmak ne mümkün ::smiley:

FREELİFER' Alıntı:
sabah 10'da görüşmek üzere.

:smiley: :smiley:
Burakçım sahalardan epeyce uzak kalmıştın :smiley: özledik seni :smiley:

bende gelemiyorum çok istememe rağmen...

görünen o ki bu gezi land gezisi olacak :D

SUCUK NEREYE KADAR....7 SİLAHŞÖRLER...SUCUK BİZİM İŞİMİZ......

DefendersMakgadikgadiPan.jpg

Bu arada sevgililer
gününün evlilerle alakası ne... ;)

BAK ŞİMDİ YAPTIĞINA HANIMIN DUYMASIN.
EVLENİNCE SEVGİLİ SAYILMIYORMUSUN.

slm burhan amca çok haklısın ozaman evlilik yıl dönümünün ne anlamı kalıyor ama gelde bunu hanımlara analat :smiley: :smiley: :smiley:

Gezi ile ilgili paylaşımlar aşağıdaki linkte; :D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48781.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri