İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,334
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)

Traktör hiç çağırılmaz. :smiley:

Etiketler
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)

Vay Burhan abi nasılsın..Bence risk alan kalır..Onuda çekerler diye düşünüyorum..Kimse arkada kalmaz..Risk almayan zaten mangal suçuk ekmek...Doğrumudur.

Ahmedim üzülme
Ben dağda dedim ovadaki sayılmaz
içini ferah tut O senin değil koca oğlanın suçuydu
--------------------------------------
Sağol aykutum sen nasılsın karagölü duyunca herkes dirildi maşallah

Karagölle alakası yok abi..Hepsine katılmak istiyorum..Ancak mutlaka bir problem çıkıyor...Sonrada sizi fotoğraflardan seyrediyorum..Araba nerdeyse 1 senedir yatıyor..

YANLIZMI GELECEKSİN AYKUT.

Kar olursa hanım çocuk gelilr..Ancak çamur için aynı şeyi söyleyemem..Abiii

Sormamış say
durum değişti

erco' Alıntı:
Erdal abi bende yokum bu hafta bu sene cok hızlı başladık balı 14 şubat da hanımların dedigi olsun diyenlerdenim ;D bir sonrakı gezi kamplı olması dilegile

Erdal ağabey gelecek haftaya ayrı bir program yapmaz umarım.
Yoksa biz hava güzel olursa kampımızı da yapacağız yürüyüşümüzü de.
Ama tüm İzmir takımın bir arada görmek güzel olur diyorum.

Sucuk ve Mangala ;

asyavarhan' Alıntı:
Vay Burhan abi nasılsın..Bence risk alan kalır..Onuda çekerler diye düşünüyorum..Kimse arkada kalmaz..Risk almayan zaten mangal suçuk ekmek...Doğrumudur.

diyen var ama .
;D

TezzMertek' Alıntı:
Erdal ağabey gelecek haftaya ayrı bir program yapmaz umarım.
Yoksa biz hava güzel olursa kampımızı da yapacağız yürüyüşümüzü de.
Ama tüm İzmir takımın bir arada görmek güzel olur diyorum.

Sucuk ve Mangala ;

diyen var ama .
;D
Sevgili Murat seni çok iyi anlıyorum ;) Lakin sizin programda yapılabilecek kısıtlı off-road bizim çocukları keser mi acaba ???

Balçovadan Girip , Kavacıka kadar uzanabilirsiniz sanırım.
Yeni açılan orman yolları size güzel imkanlar tanıyacağını düşünüyorum.
Son 2 haftadır yağan yağmurlar ile tam oturmamış o yeni yollar çamur ve gölcük deryasına dönmüştür.

TezzMertek' Alıntı:
Balçovadan Girip , Kavacıka kadar uzanabilirsiniz sanırım.
Yeni açılan orman yolları size güzel imkanlar tanıyacağını düşünüyorum.
Son 2 haftadır yağan yağmurlar ile tam oturmamış o yeni yollar çamur ve gölcük deryasına dönmüştür.

İyi akşamlar !
Erdal Abi, Murat Bey haklı sanırım. Bugün Kemalpaşa-Torbalı arasındaki arazide dolaştım, her zaman 2 çekerle gittiğim yerlere 4 çeker zor ulaştım. Toprak suya doymuş durumda, zor ilerleniyor, asfalt dışına 2 çekerle çıkmak pek mümkün değil. Selamlar.

Çamur olsun birde kamplı olsun tam süper olur.

Kamplı Kamplı.

İnadımı tuttu.
Yağmurda yağsa ben gidiyorum kampa.!
;D

slm arkadaşlar bu hafta bende yokum,giden arkadaşlara bol camurlu gezi diliyorun kazasız belasız bir gezi olsun :smiley:

Arkadaşlar listenin en son durumu;

1 - Erdal & Kerem & Hayat ............ LR Disco-I
2- Asyavarhan ( Aykut) ................ LR Defender 110
3- Melih Eriş ............................ LR Defender 110
4- Okan Kaçar ............................ LR Defender 110
5- Serkan Kaçar ......................... LR Defender 110
6- Ozan Bayındır ......................... LR Disco-II
7- Emre Uzmay .......................... Grand Vitara ( Cumartesi günü kesinleşçek )
8- Tolga & Merve........................ Nissan Patrol
9- Burak Kaplan ........................... LR Freelander

Buluşma yerini ilk mesajımda yazmış ve harita üzerinde işaretlemiştim.
Buluşma yerinden hareket saati olarak 10.00 diyelim mi

Tamam saat 10.00 uygundur orda olacağız..
Sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri