İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lee33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,487

lee33

Kamp I
Yer
kuşadası
Web
www.atlihotel.com
Herkese merhaba,
21 mart pazar günü çok güzel bir yürüyüş gerçekleşti , bu resimleri sizlerle paylaşmak istedim.Saat 08:00 de Kuşadasından hareket ettik ve belevinde çay ve kahvaltı molasından sonra yürüyüş yapacağamız noktaya geldik.Yürüyüş diyorum ama yolun bazı bölümleri tırmanış şeklinde idi.Keçi kalesine saat 11:30 gibi ulaştık.Burada yemek molasından sonra iki gruba ayrıldık.Birinci gurub aynı yerden aşağı iniş yaptı ikinci grup yola devam etti.İkinci grub zorluk derecesi
c olduğu halde ilk defa katılanlar olduğundan dolayı baya yavaş yürüyüş gerçekleştirdi.Saat 18:00 civarı ancak aşağı inebildik ,az kaldı karanlığa kalıyorduk.
Geri dönüş yolunda zirve dağcılık söke temsilcisi Özel pak beyin bir kaya tırmanışı esnasında kaza geçirdiğini öğrendik ve bugünde vefat ettiğini öğrendik.
Kederli ailesine sabır ve Allahtan rahmet diliyorum.

100_2134_resize.jpg

100_2139_resize.jpg

100_2140_resize.jpg

100_2143_resize.jpg

100_2147_resize.jpg

Etiketler

Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Çok güzel resimler, paylaşım için tesekkürler.

Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Çok güzel paylaşımlar,Levent hocam kalenin tarihiyle ilgili bir bilgi varmı artı motorola PMR kullanmış bir arkadaş perfonmans nasıldı?

Levent Hocam Paylaşımlar için çok teşekkürler.

Açmış olduğunuz konunun başlığını düzenledim. Tamamı ile büyük harflerden oluşan bir başlık kullanmıyoruz forum genelinde. Standart başlık formatına uygun yeni bir başlık yaptım.
Ayrıca bu konuyu da Ege bölgesinden alarak Doğa Yürüyüşü ana sayfasına taşıyacağım. Yapılan yeni etkinlikler ilk önce Doğa Yürüyüşü ana sayfasında yayına sokuluyor ve ilerleyen haftalarda ilgili oldukları bölgeye taşınıyorlar.
Bu durum açılan konuların daha fazla ziyaretçi tarafından görüntülenmesini sağlıyor.

Paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Tanışmak ve Dağlarda karşılaşmak ortak etkinlikler düzenleyebilmek ümidi ile.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle ,

Murat ÖZ
Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR