İzmir Kamp Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dervish Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,607

hoca izmir diye başlık açıyorsunuz, karadeniz'de kamp ayarlıyorsunuz! başlığa da bişey yazmıyorsunuz! bende burda program yapıyorum 10 ekim'den sonra kampa gidicez diye iş almıyorum.

ayrı bir başlık açın karadeniz diye..

so;

şimdi önümüzdeki hafta sonu (14-15) yada bir sonraki haftasonu (21-22) izmir çevresinde doğada geçirmek isteyen kim var şimdi elleri görelim?

hangi haftasonu müsaitsiniz, önceliğiniz hangisi (14-15 mi 21-22 mi) belirtin. ayrıca izmir çevresinde hangi kamp yerini istiyorsunuz onu da belirtin..

ben şahsen daha önce karagöl'e gittiğim için spil'e gidelim derim. fakat çoğunluk karagöl derse çoğunluğa uyarım sorun değil. (bu arada karagöl'de telefon hiç çekmiyor haberiniz olsun).

İzmir içi birçok kamp deneyimim oldu, Yedigöller i tercih ediyorum ve bahsettiğiniz tarihlerde oraya gidiyorum.

Yedigöller kampınıza katılmak isterim.

Özel mesajdan ulaşabilirseniz sevinirim.

Ben 'hoca' değilim bu birincisi. İkincisi başlık izmir kamp grubu ve bu bütün kampların izmirde yapılacağı anlamına gelmiyor.

Bu platformdaki yazışmaları biraz daha saygı çerçevesinde yapmanızı rica ederim.

Merhabalar,
İzmirde oturuyoruz, grup için bir sakıncası yoksa 2 yaşındaki ikiz oğullarımızla kamp yapmayı çok seviyoruz. Çocuklardan dolayı İzmir yakınları tercihimiz ama bütün tekliflere açığız
Size katılmak keyifli olacaktır
tüm doğa dostlarına sevgiler

Merhabalar, bende kamplara katılmaktan memnun olurum, haberleşmek için bir WhatsApp grubu var mı
Teşekkürler

Ben izmirden Orhan güneş enerjisi ni değerlendirebilirim

Merhaba bizim de ikiz kızlarımız var 4 yaşlarımda biz de ailecek kamp yapmaya bayılırız özellikle Mordoğan ve civarı karaburun da ki görülmesi gereken çok güzel koylar var buralarda çadır ve balık tutmak için kamp alanı mümkün şehirden uzak sırtımızı dağa önümüzü denize verip sabah dalgaların çakıl taşlarına sürtünüşünde uyanmak Harika tabiiki gecenin gökyüzünde ki en güzel en parlak yıldızları izlemek de cabası

Son düzenleme: