İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OFF ROAD FAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,153

OFF ROAD FAN

Yeni Üye
Merhaba

İzmir de off road yapan insanları ararken .. sizleri buldum .. çok da iyi oldu . Ekim -kasım aylarında bir off road etkinliğiniz olacak mı?

Etiketler

Ynt: İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında

evet izmirdeyim , yapılacak off road gezilerden nasıl haberdar olabilirim ?

slm arkadaslar.. bız of -road aydın grubun altında hem tanısmak hemde jeep sevdalısı kac kişi oldgunu görmek için gezi yapmaya karar verdik.

Tarih: 18.11.2010( kurban bayramının 3.günü)
Hareket saati: 10.00
Gidiş yeri: aydın -dağemiri köyü - kadıbagı yaylası-( istege göre yayla yolundan ödemişe de gecilebilir)
Amaç: hem yaylayı gezmek ..hem pıknık yapmak ( özellikle semaverde cay içmek) ayrıca aydın ve cıvarındakı jep meraklılarıyla tanısmak

Not: herkesi beklerizz.. bakalım kac kişiyiz..

selam bende İzmirdeyim şimdilik yeniyim buralarda bir tane toyota fj 40 sahibiyim onu offroada göre modifiye etmek ekipmanla donatmak istiyorum İzmirde bu konuda bana yardımcı olabilecek bir yer ya da arkadaş var mı acaba_?

merhabalar, izmirde bir klüp olarak offroad klübü varmı? izmir civarı off road gezilerine katılmak isterim. aracım 97 xj

izmir de acaba off-road yapan arkadaşlar acaba kimler... ??? bende işim icabı 15 gün istanbul da 15 gün izmir deyim ve hafta sonlarını değerlendirmek isterim ...tabii kabul ederseniz....

Cumartesi acilis var ama pazar gunu Neden olmasin musait oldugumda sizi arayacagim...cevap icin tsk ler....

MRB UŞAK VEYA YAKIN ÇEVRESİNDEKİ ETKİNLİKLERDEN NASIL HABERDAR OLABİLİRİZ?

ayazeytin' Alıntı:
selam bende İzmirdeyim şimdilik yeniyim buralarda bir tane toyota fj 40 sahibiyim onu offroada göre modifiye etmek ekipmanla donatmak istiyorum İzmirde bu konuda bana yardımcı olabilecek bir yer ya da arkadaş var mı acaba_?
yazınızı yeni okudum.bende izmirdeyim.87 model toyota Lc fj 70 sahibiyim.benzer off roadçuları arıyorum.haberleşelim..

red34' Alıntı:
izmir de acaba off-road yapan arkadaşlar acaba kimler... ??? bende işim icabı 15 gün istanbul da 15 gün izmir deyim ve hafta sonlarını değerlendirmek isterim ...tabii kabul ederseniz....
yazınızı yeni okudum.bende izmirdeyim.87 model toyota Lc fj 70 sahibiyim.benzer off roadçuları arıyorum.haberleşelim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri