Sorun değil , araçlarda herzaman yer var , önceden haber verirseniz buluşma yerine aracinizla gelip , boş araçlara binip etkinliklere katilabilirsiniz , yönetim Hasan Dumlu , Serhat Usta , Rüstem hepsi değerli arkadaşımızdir , Süleyman öncü ve teknik bilgi sahibi arkadaşamizdir , eğitime önem verir bazen gidilen yerler normal oto ile gidilebilecek güzergah olup kamp yeri yakınında çamura giriliyor , böyle rotalarda aracinizlada gelebilirsiniz.
selamlar
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
smyrna offroad grubu var doğru fakat bu farklı bir oluşum , smyrnoff dernek olarak kuruldu , evet haklisiniz egeoffroad çok aktif , izmir ve manisa grubu olarak devamlı etkinliklerimiz var bugün spilde etkinlik vardi.
FB sayfasinda duyuru yapıliyor , planlı , ( hava durumuna göre) plan dışı ve anlık düzenlenen geziler var , arasira buradan bildiriyorum , FB kullanmayanlar için mümkün olduğunca buradan duyuru yaparım.
Karagöl kamp için harika bir yer.Sabuncubeli tüneli tarafından girdim, aşırı yağışlardan yolda hep kayalar ve su derin su yolları oluşmuştu, tek araç bayağı bir zorlandım binek araçla bu yoldan gitmeyi denemeyin sakın mutlaka görülesi bir yer.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi